Acasă Administratie În sfârşit, se peticeşte strada Izvoare

În sfârşit, se peticeşte strada Izvoare

2388
1
DISTRIBUIȚI

Mult discutata stradă Izvoare, care face legătura dintre cartierul Speranţa şi municipiul Piatra-Neamţ a intrat în reparaţii. Se pare că şefii de la judeţ au cedat, în cele din urmă presiunilor venite din partea cetăţenilor şi au trimis echipele so-cietăţii Drupo să plombeze gropile care se transformaseră, în ultima perioadă, în coşmarul şoferilor. Potrivit preşedintelui Ionel Arsene proiectul amplu de moder-nizare integrală, cu covor asfaltic nou, a acestui tronson „se află în procedură de licitaţie pentru executarea lucrării. Drumul face parte din Axa de Transport 2 şi face legătura cu judeţul Bacău, iar în judeţul Neamţ traversează localităţile Piatra- Neamţ – Izvoare – Mărgineni – Făurei – Trifeşti – Horia – Ion Creangă – Icuşeşti. După desemnarea câştigătorului licitaţiei drumul va intra în reabilitare completă“.

De altfel, tocmai includerea acestei străzi în noua Axă de transport a fost motivul pentru care Primăria Piatra-Neamţ a predat-o Consi-liului Judeţean în urmă cu doi ani, timp în care starea i s-a agravat considerabil. (R.C.)

1 COMENTARIU

  1. Fara sa fiu carcotas, pentru tarile cat de cat civilizate, ,,tehnologia,, autohtona de curatare si plombare este demna de un film istoric , sticla de plastic sectionata, matura si nelipsita galeata….
    In completarea peisajului, multe mape la o singura sapa….
    p.s. receptioneaza cineva ,,lucrarea,, ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.