Acasă Eveniment Rucsac suspect în Gara Piatra-Neamţ

Rucsac suspect în Gara Piatra-Neamţ

540
0
DISTRIBUIȚI

Joi seară (1 august), pe la ora 17.30, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi pirotehniştii au intrat în alertă după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că, pe bulevardul Republicii, în zona Gării Piatra-Neamţ este un „colet“ suspect. La faţa locului s-au mobilizat numeroase forţe de intervenţie, şi (preventiv) reprezentanţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar circulaţia în zonă a fost restricţionată, accesul fiind interzis atât pentru pietoni cât şi pentru autoturisme.

„Coletul“ era de fapt un rucsac al unui bărbat din satul Oglinzi (al comunei Răuceşti), care avea ataşat o etichetă pe care era scris un număr de telefon. Poliţiştii au sunat la numărul respectiv, l-au identificat pe proprietar, iara cesta le-a spus că este rucsacul său şi că l-a uitat în apropierea Gării. El le-a mai spus oamenilor legii că, deşi a ajuns acasă, va reveni în municipiul de sub Pietricica pentru a-şi recupera rucsacul. În acesta, bărbatul avea o pereche de încălţări, o sticlă cu apă şi mai multe alimente.

Reamintim că, tot în zona Gării, în urmă cu mai mulţi ani, altă persoană şi-a uitat o valiză de lemn în care avea mai multe sticle cu streşinică, iar la Rompetrol – Poştă, un bărbat a uitat alt rucsac cu alimente. Totodată, într-un bloc din Mărăţei a fost uitată, acum cinci ani, o valiză cu dulciuri. În toate cazurile, conform protocolului, zona a fost securizată până la stabilirea conţinutului coletelor suspecte.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.