Acasă Politica PSD, ALDE şi PMP şi-au însuşit toate sinecurile

PSD, ALDE şi PMP şi-au însuşit toate sinecurile

1284
0
DISTRIBUIȚI

l Neculai Puşcaşu şi Radu Tudorel nu puteau lipsi din AGA la Troleibuzul şi Apa Serv

 

Consilierii judeţeni au votat, ieri, reprezentanţii instituţiei în adunările generale ale acţionarilor de la cele trei societăţi subordonate – Compania Judeţeană Apa Serv, SC Troleibuzul SA şi Drupo SA şi în alte structuri ale CJ. Majoritarea din Consiliul Judeţean (PSD-PMP-ALDE) a suflat toate funcţiile în aceste structuri, pentru consilierii proprii, conform unor înţelegeri făcute chiar înainte de constituirea legislativului.

Ieri s-au votat reprezentanţii Consiliului Judeţean în cadrul Colegiului Director la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, acolo unde majoritatea din jurul PSD a propus pe Neculai Puşcaşu, Mădălina Ciubotaru şi Gabriel Pavăl. Toţi au primit numărul de voturi necesare.

A urmat votul pentru reprezentanţii în Adunarea Gene-rală a Acţionarilor la SC Troleibuzul SA, acolo unde PSD a propus pe Radu Tudorel (PSD) şi Andreea Todiriţe (PMP), în timp ce PNL l-a propus pe Florin Hopşa. Au fost aleşi primii doi cu câte 24 respectiv 23 de voturi, Hopşa a primit 10 voturi.

Pentru AGA de la Drupo SA, au fost propuşi Dan Manoliu (PSD) şi Gabriel Pavăl (PSD), iar PNL l-a susţinut pe Dumitru Acatrinei. Au fost aleşi primii doi, în timp ce Acatrinei a primit doar cele 10 voturi de la consilierii liberali.

La Compania Judeţeană Apa Serv, majoritatea i-a propus pe Neculai Puşcaşu şi Dănuţ Andruşcă, ambii de la PSD, în timp ce PNL l-a susţinut pe Doru Stoica. Au câştigat pesediştii.

După acest vot, cel puţin doi aleşi nemţeni se întorc la vechile funcţii din mandatul trecut. Radu Tudorel a ajuns din nou  în AGA la Troleibuzul, în timp ce Neculai Puşcaşu a revenit la Apa Serv. E drept, în mandatul trecut reprezenta Consiliul Judeţean şi la Troleibuzul.

La final, s-a votat şi alegerea reprezentanţilor instituţiei în cadrul consiliilor de administraţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi la cel de Psihiatrie din Roman. La Piatra-Neamţ, propunerile PSD au fost pentru Oana Bulai şi Dan Andruşcă, iar supleant Vasile Murariu. PNL a propus-o pe Monica Anton.

La Spitalul din Roman PSD a propus titulari pe Eduard Corduneanu şi pe Florin Grumezescu şi supleant pe Olga Nistor. PNL a încercat să-l impună pe Lucian Pelepco titular şi pe Daniela Isciuc supleant.

Fără emoţii, PSD şi alianţii

şi-au impus propriii oameni. (A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.