Acasă Administratie Preşedintele Arsene a făcut lobby la Târgul de Turism

Preşedintele Arsene a făcut lobby la Târgul de Turism

1035
0
DISTRIBUIȚI

Târgul de Turism al României, organizat în perioada 17-20 noiembrie la Bucureşti, a fost o ocazie de care autorităţile nemţene au profitat pentru a face cunoscute ofertele cu care judeţul nostru îi va întâmpina pe vi-zitatori cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Preşedintele Consi-liului Judeţean a ţinut să promoveze, personal, toate aceste atracţii. Potrivit acestuia, standul amenajat la Romexpo şi-a atins scopul – acela de a atrage un număr cât mai mare de curioşi.

„În acest an am promovat la standul Neamţului Târgul de Crăciun organizat de Consiliul Judeţean, ce va avea loc la Curtea Domnească din Piatra-Neamţ. Este un eveniment la care ţin foarte mult şi pentru care am muncit alături de echipa mea de la Consiliul Judeţean. Am convingerea că acest târg va fi un real succes. Îmi doresc ca un număr cat mai mare de români, nu doar nemţeni, să participe la acest târg, un eveniment care va reprezenta o bună oportunitate pentru promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor nemţene.

Îi invit pe toţi românii să ni se alăture la acest eveniment deosebit, pentru a afla la Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamţ ce înseamnă cu adevărat ospitalitatea nem-ţenilor“, a precizat preşedintele Arsene.

Târgul de Crăciun este, în acest an, la prima ediţie şi va avea loc în perioada 4 decembrie 2016 – 5 ianuarie 2017. Evenimentul e organizat de Consi-liul Judeţean, în parteneriat cu Primăria Piatra-Neamţ, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“, Complexul Muzeal Judeţean, Camera de Comerţ şi Industrie şi Direcţia Silvică. (R. Z.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.