Acasă Eveniment Poliţist local prins la braconat

Poliţist local prins la braconat

595
0
DISTRIBUIȚI

Agentul-superior Constantin Macovei, din cadrul Poliţiei Locale Piatra-Neamţ, a fost prins la braconat peşte, în după-amiaza de 10 mai, de un echipaj al filielei judeţene a Asociaţiei Naţionale pentru Combaterea Braconajului Piscicol (ANCBP) care a făcut mai multe controale, împreună cu poliţiştii.

„Surpriza a fost la Podul Cut unde mai multe depersoane ne indicau faptul că un bărbat, cu o Dacia Logan, pescuieşte la plase monofilament tip «mireasă». Am mers la locul indicat, solicitând sprijinul agenţilor Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti care, în scurt timp, însoţiţi de un echipaj al Jandarmeriei, au ajuns în zona tratând aspectul cu profesionalism şi implicare. S-a constatat faptul că persoana respectivă pescuia cu cinci undiţe cu plase monofilament pe care, la vederea noastră, nu le-a mai luat, lăsându-le acolo, conştientizând, poate, gravitatea faptei. Persoana în cauză este lucrător în cadrul Poliţiei Locale Piatra-Neamţ, lucru confirmat de oamenii aflaţi în zonă, cărora, anterior, le-a adresat injurii şi expresii jignitoare“, este precizat într-un comunicat al ANCBP.

Poliţia Locală aşteaptă să primească o înştiinţare oficială de la Poliţia Municipală Piatra-Neamţ, cu privire la cele întâmplate, pentru a putea hotărî dacă se impune luarea unor măsuri disciplinare împotriva agentului Macovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.