Acasă Politica Partidul România Unită şi-a lansat candidatul: Constantin Florin Roca intră în cursa...

Partidul România Unită şi-a lansat candidatul: Constantin Florin Roca intră în cursa pentru Primăria Piatra-Neamţ

2088
0
DISTRIBUIȚI

Filiala pietreană a Partidului România Unită şi-a definitivat organizarea la sfârşitul săptămânii trecute. Conferinţa locală a consfinţit trecerea de la o conducere interimară la una aleasă. La conferinţă au participat circa 200 de membri care l-au ales preşedinte al formaţiunii pe juristul Constantin Florin Roca. Sprijinit de noul Biroul Municipal al PRU, Constantin Florin Roca va candida la alegerile din iunie, pentru Primăria Piatra-Neamţ.

Candidatul PRU a punctat intrarea în cursa electorală, acuzând corupţia care domneşte în administraţia locală. „Societăţile Primăriei sunt pline de corupţie. Angajările se fac pe nepotism şi pe alte criterii, departe de cele normale şi legale“, a spus Constantin Florin Roca. Acesta a anunţat că va face tot ce-i stă în putinţă pentru anularea câtorva din taxele care sufocă în acest moment pietrenii.

Urmează ca Biroul Municipal al PRU să definitiveze lista de candidaţi pentru Consi-liul Local.

La Conferinţa Municipală au mai participat câţiva dintre candidaţii PRU pentru primăriile din localităţile judeţului precum şi preşedintele PRU Neamţ, Sorin Cazan, care a prezentat o serie de puncte din programul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.