Acasă Administratie O nouă avarie la ţevile de apă

O nouă avarie la ţevile de apă

963
3
DISTRIBUIȚI

Nu au trecut decât câteva ore de la reluarea furnizării apei potabile în Piatra-Neamţ după lucrările făcute de ApaServ la una dintre magistralele de aducţiune, că o nouă avarie a lăsat alte patru străzi „pe uscat“. Incidentul a fost anunţat vineri dimineaţă şi a afectat consumatorii de pe străzile Petru Rareş, Viforului, Aleea Tiparului şi Orhei, şi de pe bulevarul Dacia, care nu au avut apă la robinete până spre după-amiază. De altfel, încă de joi seară în zonele menţionate caro-sabilul a fost inundat de şuvoaiele de apă care izvorau neîntrerupt, motiv pentru care echipele ApaServ au trecut, din nou, la săpat şi sudat ţevi.

„Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile“, a fost mesajul transmis şi de această dată de reprezentanţii operatorului.

Despre faptul că astfel de avarii au loc aproape zilnic în Piatra-Neamţ am mai scris în nenumărate rânduri, însă se pare că de la o vreme compania furnizoare abia mai reuşeşte să facă faţă incidentelor neplăcute ale căror protagoniste sunt aceleaşi conducte de mult depăşite de vreme. Mai grav este faptul că din cauza acestor probleme au de suferit tot cetăţenii de bună-credinţă, care sunt obligaţi ca pe lângă consumul înregistrat lunar în facturi să achite şi cantităţile uriaşe de apă care sunt pierdute la fiecare avarie. (R.C.)

3 COMENTARII

  1. Mai lasati-ne cu scuzele penibile si faceti ce trebuie facut, adica, actionarul majoritar sa bugeteze urgent un program de inlocuire a retelelor devenite ciururi ! Cu ,,specialisti,, gen tudorei, puscasi , pacalici, specialisti in aruncarea ciocanului, ce incaseaza lunar salarii grase, compania se duce de rapa.
    Cei din CJ in frunte cu sefu, nu ma rup camasile de pe ei de grija ,,dragilor nemteni,, cum faceau cu ceva timp in urma cand era cate o avarie ceva mai serioasa , nu, oare de ce ?

  2. Ieri (miercuri 20 nov) se lucra de zor la craterul de lângă biserica Trei Ierarhi. Zor tipic românesc: 2 în groapă muncind, alții, vreo 5, pe lângă. Nu știu dacă nu munceau toți din cauza lipsei de experiență, sau dacă privitorii erau șefi, care ,dacă-s șefi, trebuie doar să constate ce și cum. Probabil, dacă nu se anunța răcirea vremii ne mai țineau vreo 2 săptămâni cu craterul în așteptare. Ca să vadă boborul că avaria e serioasă, mâncați-aș!
    În orice caz, deparazitarea Apaserv de căpușele din consilii și comisii ar trebui să înceapă urgent! Altminteri, vom ajunge să plătim incompetența cu 12 lei m3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.