Acasă Eveniment Nepot bătăuş

Nepot bătăuş

764
0
DISTRIBUIȚI

Cătălin Cristian Fracaşe, în vârstă de 19 ani, din satul Cazaci (al comunei Tarcău), a fost evacuat prin ordin judecătoresc de protecţie din locuinţa bunicii acestuia (Maria) cu care s-a comportat agresiv, pe o perioadă de patru luni. În acest interval, el nu are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de bătrână, în caz contrat riscând să fie arestat.

Conform instanţei, tânărul a fost crescut de bunică încă de la naştere şi locuia cu aceasta. În perioada 26-28 august, el şi-a ameninţat bunica cu moartea, a lovit-o cu palma peste faţă şi cu piciorul peste corp. Individul suferă de „malformaţie vasculară cerebrală“ de 11 ani, iar cu două săptămâni în urmă şi-a oprit tratamentul, moment în care a început să se comporte agresiv fiind nervos că nu avea bani ca să-şi cumpere o maşină.

În faţa judecătorilor, avocatul lui Fracaşe a cerut să nu se dispună evacuarea acestuia, explicând următoarele: „Relaţiile dintre bunică şi nepot au fost bune până de curând, însă pe seama lipsurilor materiale şi a bolii de care suferă, probabil nu mai conştientizează anumite gesturi pe care le face şi implicit consecinţele acestora. A recunoscut şi regretat tot ce s-a întâmplat în aceste două săptămâni şi nu îşi explică cum a ajuns la acest lucru fiind până acum un model, cum însăşi bunica a spus. Să se aibă în vedere faptul că evacuarea este o măsură extremă, acesta va rămâne practic în stradă şi şi-a dat cuvântul că va reflecta şi îşi va revizui comportamentul pe viitor şi nu se vor mai întâmpla astfel de lucruri. Relatările bunicii sale sunt adevărate, că a izbucnit într-un moment de rătăcire, pe care îl regretă, garantând că o altă ieşire de acelaşi gen nu se va mai repeta“.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.