Acasă Politica Nemţenii au semnat, în număr covârşitor, pentru Klaus Iohannis! Liberalii din Neamţ...

Nemţenii au semnat, în număr covârşitor, pentru Klaus Iohannis! Liberalii din Neamţ au strâns peste 60.000 de semnături!

1110
0
DISTRIBUIȚI

Activitatea intensă a liberalilor nemţeni din ultima lună a avut în prim plan strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Echipaţi cu liste, cu pixuri şi în uniforma de campanie liberalii au strâns semnături în fiecare localitate din judeţ. Datorită entuziasmului şi dialogului pe care l-au purtat cu sute de cetăţeni echipa PNL Neamţ a adunat peste 60.000 de semnături pentru candidatul Klaus Iohannis.

La nivel naţional, PNL şi-a propus să adune 2 milioane de semnături, deşi legea prevede că este nevoie doar de 200.000 de semnături. Cu listele de semnături preşedintele Klaus Iohannis îşi va depune candidatura vineri, 20 septembrie, la Biroul Electoral Central.

Însă toate acţiunile de strângere de semnături organizate de liberalii din Neamţ au fost şi ocazii de a dialoga cu cetăţenii, de a afla care le sunt probleme şi ce îşi doresc ei de la preşedintele României şi de la politicienii naţionali şi cei judeţeni.

La strângerea de semnături au participat toţi liberalii din Neamţ, de la preşedinte până la cel mai tânăr membru al partidului.

”Ne-am bucurat că am avut ocazia să stăm de vorbă cu nemţenii. Ne bucurăm să observăm că preşedintele Klaus Iohannis are parte de o susţinere largă a peste 60.000 de nemţeni. Acest lucru ne onorează şi ne obligă, în acelaşi timp. Împreună cu preşedintele Klaus Iohannis vom duce mai departe lupta pentru o Românie Normală, pentru o Românie aşa cum ne-aţi spus că vă doriţi. Vă mulţumim tuturor celor care aţi semnat pentru Klaus Iohannis. Împreună suntem o forţă”, a declarat preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.