Acasă Eveniment Nemţean mort în Italia

Nemţean mort în Italia

1192
0
DISTRIBUIȚI

Marius Dumitru Sava, un bărbat de 39 de ani, dintr-o comună limitrofă oraşului Târgu-Neamţ, a murit, luna trecută, în Italia, după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri încercând să repare o linie telefonică.

Bărbatul lucra la societatea italiană Siti & Tel SRL din Alessandria, care are un contract cu  societatea Sirti S.p.A, cea mai mare companie din Italia în sectorul reţelelor de telecomunicaţie. În după-amiaza fatidică, acesta se afla în localitatea Carrega Ligure unde efectua un serviciu de asistenţă la linia de telefonie. La un moment dat, el   s-a dezechilibrat şi a căzut de pe o scară rezemată de un stâlp. Impactul i-a provocat răni foarte grave şi, cu toate că intervenţia unei ambulanţe dar şi a unui elicopter medical a fost promptă, Marius a murit în timp ce era transportat la spital.

Din cauza acestei tragedii, muncitorii de la filiala Sirti a firmei la care s-a petrecut accidentul au hotărât să facă o grevă de o oră, în faţa clădirii filialei care este situată în cartierul Spinetta Marengo. Decizia a venit după ce carabinierii care investighează cazul au comunicat că românul nu purta niciun dispozitiv de siguranţă, măsură care i-ar fi putut salva viaţa. Marius Sava locuia şi muncea în Italia de mulţi ani, fiind rezident în localitatea Cassine din provincia Alessandria. Era însurat de şapte ani şi avea o fetiţă de numai patru anişori. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.