Acasă Politica Mişcarea Populară Neamţ şi-a prezentat candidaţii la primăriile de oraşe şi municipii

Mişcarea Populară Neamţ şi-a prezentat candidaţii la primăriile de oraşe şi municipii

1535
0
DISTRIBUIȚI

 

Vineri, organizaţia Neamţ a Partidului Mişcarea Populară a prezentat cinci dintre candidaţii pentru alegerile locale, la primăriile oraşelor din judeţ. Sunt oameni noi, care nu au mai fost în prim-planul politicii şi care vor să-şi pună priceperea şi buna-credinţă în slujba comunităţilor din care fac parte.

Laurenţiu Dulamă, candidatul MP la Primăria Piatra-Neamţ:

„Sunt candidatul Mişcării Populare pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, am 47 de ani şi sunt licenţiat în economie. Mişcarea Populară este formată din 80% oameni noi, dar eu mă situez printre cei 20% care au mai făcut politică, însă la nivel doi – trei, nu am deţinut funcţii de conducere în partid. Vreau să candidez la Primăria Piatra-Neamţ pentru că acest municipiu cred că are un viitor creat de oamenii care nu au mai făcut politică până acum şi pot schimba ceva“.Laurenţiu Dulamă este şi preşedintele MP Neamţ.

boroianu - targu neamtLa Roman, candidatul Mişcării Populare la primă-rie este Constantin Aurelian Iancu, inginer în vârstă de 47 de ani: „Am firma mea, în domeniul construcţiilor şi serviciilor de mentenanţă. Vrem şi vom face altfel de politică, vrem şi vom face altfel de administraţie“.

 

Constantin Boroianu, candidatul MP la Primăria Târgu-Neamţ:boroianu - targu neamt

„Sunt inginer, 16 ani am fost director la Comunale Târgu-Neamţ, ceea ce îmi dă dreptul să consider că ştiu ce înseamnă administraţia. În ‘94 m-am privatizat. Vreau să fac o altfel de politică în Târgu-Neamţ, să demonstrez că politica şi administraţia se fac nu din birou, căci degeaba se aduc resurse dacă nu sunt urmărite cum se cheltuie. Sper ca din iunie să vorbim din postura de primar“.

 

Dumitru Apostolescu, candidatul MP la Primăria Bicaz:

apostolescu - bicaz„Sunt şeful Staţiei CFR. Bicaz este un oraş cu potenţial turistic. Candidez în spe-ranţa de a schimba ceva şi de a demonstra că s-au irosit şanse, dar împreună cu oamenii putem dezvolta acest oraş“.

 

 

 

Tomiţă Ţurcanu, candidatul MP la Primăria Roznov:

turcanu - roznov„Am 37 de ani, sunt investitor privat, am o firmă de construcţii din 2009. Nu am mai făcut politică, suntem o echipă de oameni tineri şi vrem să facem ceva să schimbăm mentalitatea la Roznov“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.