Acasă Eveniment Maşină arsă în Dărmăneşti

Maşină arsă în Dărmăneşti

476
0
DISTRIBUIȚI

În după-amiaza de 3 decembrie, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică, o maşină parcată în faţa unui post de transformare electrică, pe strada Nicolae Iorga, în cartierul Dărmăneşti (al municipiului Piatra-Neamţ) a luat foc. Alarma s-a dat pe la ora 13.39, când proprietarul vehicului a cerut ajutor la 112. În zonă a intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială. Când au ajuns militarii, flăcările se propagaseră la un alt autoturism, spre portbagajul acestuia, cu riscul de a cuprinde şi transformatorul electric din apropiere. Incendiul, în care prima maşină s-a făcut scrum, a fost stins. Din fericire, nu au fost victime.

Tot de la un scurtcircuit electric, un alt incendiu a izbucnit în seara de 3 decembrie, la o casă din satul Ghidion (al comunei Stăniţa). Pentru stingere au intervenit pompierii romaşcani cu dou autospeciale şi SMURD-ul. Flăcările au mistuit acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi. Şi vineri dimineaţă (4 decembrie), tot de la un scurtcircuit, alt incendiu a izbucnit la o casă de pe strada Păcii, în Roman, unde a ars acoperişul locuinţei pe 80 de metri pătraţi.

Pe aceeaşi linie incendiară, miercurea trecută (2 decembrie), plutonierul-adjutant Adrian Istrati, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamţ, aflat în timpul liber, a intervenit alături de un cetăţean pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătăria unui apartament din zona prin care treceau. Cei doi au intrat în locuinţă şi, folosind un stingător auto şi câteva găleţi cu apă, au lichidat incendiul. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.