Acasă Social Mândria liceelor nemţene: Bianca Chelaru – şefa de promoţie a Colegiului „Gheorghe...

Mândria liceelor nemţene: Bianca Chelaru – şefa de promoţie a Colegiului „Gheorghe Asachi“

10574
1
DISTRIBUIȚI

Li se spune, generic, şefi de promoţie. Adică tineri care pe parcursul celor patru ani de liceu au fost mereu în frunte şi care prin rezultatele obţinute zi de zi şi la olimpiadele şi concursurile şcolare au făcut cinste profesorilor şi părinţilor.

Acum şi-au luat rămas bun de la colegi şi de la profesori, şi vor porni, cu fruntea sus, pe un alt drum – cel de studenţi.

Astăzi o vom prezenta pe şefa de promoţie de la Colegiul Naţional „Gheorghe Asachi“ Piatra-Neamţ – Bianca Chelaru.

Bianca a fost elevă la specializarea ştiinţe ale naturii, „croită“ fiind încă din copilărie pe o carieră de medic. A terminat clasa a XII-a cu media 9,93, iar cei patru ani de liceu – cu media 9,90.

Fiică de cadru didactic (mama sa este nimeni alta decât profesoara Constanţa Chelaru), Bianca a înţeles că fără studiu neîntrerupt şi fără acel dram de pasiune nu poate obţine rezultate foarte bune la învăţătură. I-au plăcut în mod deosebit chimia şi biologia, fapt care îi va uşura în mare măsură tentativa de a intra la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti.

Şefei de promoţie de la „Gheorghe Asachi“ îi place să citească, orice, şi să asculte muzică.

Se consideră „o persoană încrezătoare în forţele proprii şi care a reuşit să-şi găsească pacea interioară“. Pentru Bianca, nimic nu este imposibil.

(Liviu ILIE)

1 COMENTARIU

  1. Felicitari!La asa parinti asa copil!Strabunicul de la Pildesti ar fi fost,daca ar fi trait ,extrem de mindru!Daca iti doresti medicina…asa sa fie, sa faci o cariera frumoasa..si sa-ti pastrezi pacea interioara …mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.