Acasă Administratie Managerul Spitalului, cu mandatul la uşă

Managerul Spitalului, cu mandatul la uşă

1371
0
DISTRIBUIȚI

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ, medicul Codruţ Munteanu, are sâmbetele numărate, potrivit unor surse din cadrul Consiliului Judeţean. Picătura care ar fi umplut paharul o reprezintă modul în care doctorul ar fi ieşit pe uşa din dos a PSD, după ce ar fi acceptat să fie vicpereşedinte al organizaţiei din Piatra-Neamţ.

„Minunea“ a ţinut doar trei zile, managerul cerându-şi ieşirea din partid pe motive de incompatibilitate, însă nu înainte de a se fi aflat depre o întâlnire a acestuia cu reprezentanţi ai PNL, la doar câteva ore distanţă de „învestirea“ în PSD.

Potrivit surselor amintite, medicul Munteanu ar urma să fie scos de la conducerea SJU printr-un document care poartă chiar semnătura managerului. Găselniţa este uzată de unii membri ai Consiliului de Administraţie, care au vechime în activitea de colaborare cu SJU. Pe de altă parte, după episodul politic în care a fost implicat dr. Munteanu, din partea Consiliului Judeţean, timp de aproape trei săptămâni, niciun oficial nu a scăpat vreo declaraţie de susţinere a managerului.

Reamintim că, tot de trei săptămâni, managerul SJU se află în concediu medical, din cauza unor afecţiuni ortopedice.

(T.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.