Acasă Economic Localităţi fără curent săptămâna aceasta

Localităţi fără curent săptămâna aceasta

896
0
DISTRIBUIȚI

Ca la fiecare început de săptămână, Delgaz Grid anunţă lista localităţilor în care se va sista furnizarea curentului electric în silele următoare, din cauza necesităţii efectuării unor lucrări la reţea. Pentru fiecare locaţie în parte, programul de întrerupere este fie 9-16, fie 9-17. Astfel, în zona arondată municipiului Piatra-Neamţ, astăzi nu va fi curent în zona a două puncte de transformare din Dumbrava Roşie şi a punctului numărul 6 din Costişa. Marţi, 17 martie, nu va fi furnizată electricitate, parţial, la Zăneşti, miercuri – în satul Socea din comuna Rediu şi nici în satul Cut din Dumbrava Roşie. Joi, 19 martie, va veni rândul localnicilor din satul Bălăneşti, comuna Bârgăoani, iar vineri (20 martie) – celor arondaţi la punctul de transformare 3 din satul Bodeşti.

În zona Romanului, săptămâna aceasta sistările vor fi în următoarele zone: luni şi marţi – în satul Pildeşti din comuna Cordun, marţi – în Moldoveni (punctele de transformare 2 şi 4) şi joi – din nou la Cordun.

Lucrări se vor efectua şi pe Valea muntelui, în ziua de miercuri – 18 martie, vizaţi de întrerupere fiind localnicii din zona punctului de transformare 6 – comuna Borca.

(R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.