Acasă Politica Liviu Harbuz şi-a completat echipa

Liviu Harbuz şi-a completat echipa

1553
0
DISTRIBUIȚI

l doctorul Alexandru Juncu şi Luminiţa Vîrlan, alegerile PSD pentru susţinerea domeniilor precare (sănătate şi educaţie)

PSD Neamţ a completat echipa de conducere a organizaţiei lăsate fără şef de către Aurelia Simionică, iar Liviu Harbuz şi-a completat echipa de consilieri cu doi oameni recunoscuţi în municipiu. Ieri au fost prezentaţi noii membri ai PSD – doctorul Alexandru Juncu şi Ion Rotaru, primarul comunei Alexandru cel Bun – alături de confirmarea pe funcţia de şefă la PSD Piatra-Neamţ a Luminiţei Vîrlan.

Înainte de a prezenta noile achiziţii, Ionel Arsene, şeful PSD Neamţ a comentat recentele plecări din partid. „PSD a început un proces de reformă, iar pentru unii acest aspect este deranjant. În special pentru cei care au proiecte personale, care nu coincid cu cele ale PSD şi ale cetăţeanului. Un aspect care nu a convenit a fost numirea de pe listele de consilier a unor persoane pe care cetăţenii le-au desemnat“, a declarat Ionel Arsene.

El a mai spus că hemoragia plecărilor a fost stopată imediat prin numirea Luminiţei Vîrlan în fruntea PSD Piatra-Neamţ şi a menţionat că la alegerile locale, Liviu Harbuz şi Luminiţa Vîrlan vor face echipă la Primăria Piatra-Neamţ, noua şefă a PSD Piatra-Neamţ fiind susţinută pentru funcţia de viceprimar.

Luminiţa Vîrlan a declarat că trecerea de la PD, un partid democrat la unul social democrat nu a fost aşa de grea. „Trebuie spus că ideea de politică inteligentă este necesară, iar PSD a demonstrat că poate face acest demers. Pentru mine contează mult ideea de echipă. Pe domnul Habuz îl cunosc din liceu, pe domnul Rotaru îl ştie toată lumea, iar pe domnul doctor Juncu îl ştiu de foarte multă vreme“, a spus Luminiţa Vîrlan.

Doctorul Alexandru Juncu şi-a afirmat şi el susţinerea pentru candidatul PSD: „Îl cunosc pe Harbuz de când eram elevi. Îl sprijin. Este medic şi asta contează între noi. Îl sprijin!“

Având deja suţinere şi echipa aproape completă, Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru Primăria Piatra-Neamţ, s-a referit la două dintre domeniile despre care el crede că sunt slab reprezentate în municipiu: sănătate şi educaţie.

„Sunt domenii absolut necesare, iar din acest motiv mă bucur că acum am alături de mine doi oameni care reprezintă ceea ce este mai valoros în aceste domenii.

Ne-am propus ca la consiliul local să avem oameni care să deţină competenţe speciale şi am reuşit să acoperim toată gama. Cu toţi ne dorim ca Piatra-Neamţ să redevină aşa cum era odată, un oraş curat, verde, educat şi sănătos“, a declarat Liviu Harbuz, cel care conduce în alegeri această echipă.

În final, Ion Rotaru a menţionat că el a discutat cu oamenii din Piatra-Neamţ care nu credeau că se vor întâlni cu candidatul Harbuz: „Le-am spus că este un deputat, un om mare, dar va fi prezent peste tot şi va discuta despre problemele lor.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.