Acasă Administratie Limitatoare de viteză pentru descurajarea curselor de maşini

Limitatoare de viteză pentru descurajarea curselor de maşini

886
7
DISTRIBUIȚI

Zona stadionului din Piatra-Neamţ este cunoscută de toată lumea pentru cursele ilegale de maşini care sunt organizate pe timp de noapte, motiv pentru care Comisia rutieră a decis să monteze pe strada Eroilor limitatoare de viteză, astfel încât această practică să fie descurajată. „Cocoaşe“ au fost montate şi în parcarea stadionului, acolo unde tinerii teribilişti şi-au făcut un obicei în a organiza adevărate competiţii de drifturi. Deşi nu toată lumea apreciază montarea acestor limitatoare, unii fiind de părere că mai mult vor încurca circulaţia, reprezentanţii Comisiei rutiere spun că nu se vor crea blocaje şi că mai importantă este siguranţa participanţilor la trafic şi a pietonilor. (R.C.)

7 COMENTARII

    • Este un sat inapoiat la limita cu judetul Iasi, Talpalai.Acolo, s-a asfaltat drumul si au inceput sa circule masini.Doar ca babele si mosnegii inapoiati, obisnuiti doar cu carute si cu vacile pe mijlocul drumului, au cerut obstacole.Si le-a facut limitatoare…nesemnalizate, multe…Du-te acolo.

  1. Bine ar fi ca astfel de limitatoare de viteză, să fie montate și pe B-dul Traian, de la Spital până la sensul giratoriu. Și aici se fac concursuri de viteză, atât mașini cât și motociclete.

  2. Pensionarii pesedisti ,care-si tarasc doar carucioarele cu mancare pe trotuare, savureaza spectacolul soferilor chinuiti de damburi.Orasul n-are nevoie de gropuri si damburi, Chitic! Are cele mai proaste strazi deja!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.