Acasă Social La Piatra-Neamţ : A fost inaugurat primul magazin specializat pentru bebeluşi din...

La Piatra-Neamţ : A fost inaugurat primul magazin specializat pentru bebeluşi din Moldova

9268
2
DISTRIBUIȚI

Primul magazin specializat cu produse pentru bebeluşi din Moldova a fost deschis, la începutul acestei săptămâni, la Piatra-Neamţ.„Bebe Ardealul“ introduce pe piaţa locală un nou concept de marke-ting pentru părinţii care doresc să-şi crească micuţii în condiţii cât mai bune, cu produse de cea mai bună calitate la preţuri mici. „Bebe Ardealul“ vine în întâmpinarea părinţilor cu o gamă foarte largă de produse destinate micuţilor. În magazinul mo-dern, într-o atmosferă caldă şi primitoare, situat în cartierul Precista, vizavi de Piaţa Bistriţa, părinţii vor descoperi cele mai noi produse apărute pe piaţă dedicate copiilor, de la lapte, hrană pentru micuţi, sucuri bio, la jucării, aparatură şi dispozitive me-dicale, cărucioare, mobilier, tricouri, sisteme de purtat ergonomice şi cărţi pentru copii şi părinţi. La „Bebe Ardealul“ tinerii părinţi beneficiază de consultanţă specializată în alegerea unui produs care să servească nevoilor concrete ale copiilor, de la siguranţa şi garanţia asigurată prin calitatea oferită. Produsele sunt atent selectate pentru a oferi tinerelor familii cel mai bun raport calitate – preţ.

Magazinul „Bebe Ardealul“ nu este doar un loc de comercializare, ci şi unul în care părinţii beneficiază de informaţii despre naştere, creşterea copiilor, lăuzie, depresii post natale, de la cei mai buni specialişti din judeţ, un loc în care tinerii părinţi îşi pot expune problemele profesioniştilor ca mai apoi aceştia să le ofere cele mai bune soluţii. La „Bebe Ardealul“, o dată pe lună, vor fi organizate întâlniri între părinţi şi medici pediatri, psihiatri, neonatologi, psihologi, toţi specialişti renumiţi în judeţ, întâlniri ce vor avea diferite te-matici şi care vor fi gratuite pentru participanţi. Specialiştii vor fi deschişi părinţilor astfel încât să înţeleagă ce îi preocupă, pentru a-i putea ajuta cât mai eficient. Părinţii pot veni cu sugestii, fie că sunt privitoare la produsele pentru bebeluşi, fie că doresc anumite informaţii sau dezbateri pe diverse teme.

Magazinul „Bebe Ardealul“ poate fi găsit şi pe internet, dând posibilitatea părinţilor să facă achiziţii şi online, la adresa www.bebe.farmaciaardealul.ro

Numărul de telefon al magazinului „Bebe Ardealul“ este 0233/620397.

(Natalia RÎŞTEI)

2 COMENTARII

  1. Sofieplanet si alte magazine de gen sunt diferite fata de Bebe Ardealul in primul rand pentru ca Bebe Ardealul este o drogerie adica parintii gasesc inclusiv medicamente, pampersi, lapte praf ..intr-un cuvant Bebe Ardealul este primul magazin/drogerie complet din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.