Acasă Eveniment Infractori urmăriţi

Infractori urmăriţi

668
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Ţibucani, condamnat de Judecătoria Râmnicu Vâlcea la patru ani, şapte luni şi 11 zile de închisoare pentru vătămare corporală din culpă, a fost dat în urmărire generală deoarece se sustrage de la executarea pedepsei. Cel căutat de poliţişti este recidivistul Vasile Toma. El trebuie să stea după gratii pentru că, pe 20 noiembrie 2017, a dat cu maşina peste Olimpia Chariton, provocându-i răni care au necesitat aproape o lună de spitalizare. Instanţa a obligat firma la care individul avea asigurare auto să-i achite victimei daune morale de 120.000 de lei. Odată rămasă definitivă sentinţa, lui Toma urmează să îi fie recoltate probe biologice, în vederea stabilirii profilului ADN, care va fi arhivat în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Căuta este de asemenea şi romaşcanul Gheorghe Cătălin Teodorescu (40 de ani), condamnat de Judecătoria Alba Iulia la nouă ani, trei luni şi 20 de zile pentru tâlhărie calificată. Potrivit sentinţei, în 2017, împreună cu doi prieteni (recidivişti), el a intrat în casă peste fraţii Ştefan şi Emilian Morar, i-au bătut şi i-au deposedat de mai multe bunuri. Victimele trebuie să primească despăgubiri de 10.000 de lei.

Oricine deţine informaţii în vederea depistării celor doi infractori este rugat să apeleze 112 ori să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie!

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.