Acasă Administratie În Piatra-Neamţ, cinci zone de fitness în aer liber au fost finalizate

În Piatra-Neamţ, cinci zone de fitness în aer liber au fost finalizate

1745
0
DISTRIBUIȚI

Primăria Piatra-Neamţ a finalizat amenajarea a cinci zone de fitness în aer liber, în diverse locaţii din oraş. Astfel, pasionaţii de sport în aer liber ce doresc să testeze aparatura, pot opta pentru una dintre următoarele locaţii: parcul Aurora, parcul din zona Blocului Turn-Ozana, parcul de pe str. Mărăţei (în spatele blocului H6, zona Poştei), precum şi în două zone din Ştrandul Tineretului. În total, au fost montate 50 de echipamente de fitness care includ biciclete, steppere, şi diverse aparate speciale pentru întreţinerea şi dezvoltarea masei musculare.

„Sportul în aer liber are un rol important pentru sănătatea populaţiei, iar acest proiect face parte din  planul de stimulare a mişcării în aer liber. Investiţia a fost realizată cu fonduri din bugetul local şi este o parte componentă a programului de guvernare locală, alăturându-se şi altor demersuri şi investiţii  care încurajează mişcarea în aer liber cum ar fi: realizarea de piste pentru biciclete, accesul liber la pista de atletism a stadionului municipal, zona pietonală de weekend din faţa parcului central, etc.“, a declarat primarul Dragoş Chitic, într-un comunicat de presă.

Toate echipamentele pot fi folosite în mod gratuit de către nemţenii amatori de exerciţii fizice în aer liber, în oricare dintre cele cinci locaţii, şi la orice oră. (I.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.