Acasă Social Hala „doldora“ Orion, verificată de Poliţia Locală

Hala „doldora“ Orion, verificată de Poliţia Locală

1804
4
DISTRIBUIȚI

Hala Orion va fi şi ea inclusă în lista obiectivelor verificate de Poliţia Locală, privind respectarea autorizaţiilor, dar şi la avizele de funcţionare, căci s-au cam înmulţit comercianţii pe-acolo.

În Hala Orion a ajuns cumva, cam ca la Gara de Nord din Bucureşti, într-o oră de vârf, poate un pic mai curăţică, dar şi aici cu semne de întrebare. Oricum, la intrare, e o înghesuială de nedescris: standuri îngrămădite unele în altele, ce ocupă aproape întreg culoarul pe care ar trebui să circule clienţii, ori aceştia pot circula aproape în şir indian şi cu geanta sau buzunarul bine păzite. De asemenea, pe gangul de intrare în hala Orion s-au construit chioşcuri cu diferite produse, atât pe stânga cât şi pe dreapta, lăsându-se un spaţiu destul de mic pentru circulaţia oamenilor, astfel că oamenii au ajuns să-şi cam încurce sacoşele unele de altele. În plus, chioşcarii mai scot pe culoar câteva lăzi cu marfă în faţa uşii, pe care trebuie neapărat să le ocoleşti, să le încaleci, şi aşa ajungi să te izbeşti umăr în umăr cu alţii, inclusiv hoţii de buzunare. Un adevărat balamuc, după cum îl descriu tot mai des cei care-şi fac cumpărăturile de acolo.

Problema mare e ce s-ar întâmpla în cazul unui incendiu, mai ales că în hală se şi fumează, după cum se simte uneori şi mărturisesc şi unii din comercianţi, lucru ce ar trebui să fie de nepermis.

(Ioana CALIŢCHO)

4 COMENTARII

  1. in spate la orion este o centrala termica de carier dezafectata care ocupa o suprafata cat a unui bloc.de ce nu se amenajeaza si sa faca o hala de legume si fructe adevarata si sa nu mai vanda pe jos pe langa hala orion?

  2. Acesta hala a fost candva o piata acoperita, unde taranii isi vindeau produsele. Acum hala e un bazar mizerabil, iar taranii isi vand marfa pe trotuare, sub cerul liber. Cine “a pus laba” pe aceasta hala, in care gasim chinezarii (foarte usor inflamabile), carciumi, magazine alimentare “bomba”,SH-uri, etc?
    De ce verificarile trebuie facute de politia locala?
    Pompierii n-ar trebui sa treaca sa vada cum holul, despre care vorbiti in articol, poate deveni un culoar al mortii, in caz de incendiu? A vazut cineva cum atarna fire de electricitate pe pereti?
    Sunt zeci de motive serioase pentru care ISU si nu numai, ar trebui sa treaca pe acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.