Acasă Politica Gâlceavă politică pe drumurile nemţene imaginare

Gâlceavă politică pe drumurile nemţene imaginare

1315
0
DISTRIBUIȚI

l Drăguşanu, după ce Comisia de transporturi nu s-a întrunit la Neamţ: „Arsene şi Cozmanciuc au făcut-o de oaie“ l Arsene: „Să ne spună acest domn ce a făcut el pentru Neamţ“ l Mugur Cozmanciuc: „Autostrăzile ar trebui să nu devină subiect de campanie electorală“

Deputatul ALDE, Cătălin Drăguşanu, membru în Comisia de Transporturi şi Infrastructură a Camerei Deputaţilor a spus că întrunirea de la Neamţ a comisiei nu s-a mai desfăşurat (aşa cum era programată, vinerea trecută) deoarece Ionel Arsene, şeful PSD Neamţ şi Mugur Cozmanciuc, co-preşedintele PNL Neamţ „au făcut-o de oaie“.

Întrebat de ce s-a desfăşurat şedinţa la Harghita dar cea de la Neamţ nu, Drăguşanu a explicat: „A fost vorba de nişte orgolii politice. Domnul Arsene nu a reuşit să-şi convingă colegii din ministere să vină la Neamţ, iar domnul Cozmanciuc a vrut să arate cât este de tare. Şeful comisiei a vrut să vină la Neamţ, dar neavând parteneri de discuţie din guvern nu avea rost să vorbim degeaba, fără să ne asculte cineva“.

La această provocare, şeful PSD Neamţ, Ionel Arsene a menţionat că nu are ce comentarii să facă. A adăugat totuşi: „Să ne spună acest domn ce a făcut el pentru Neamţ. Eu pot spune. De fapt primarii pot spune ce am făcut eu“.

Mugur Cozmanciuc a menţionat că „Autostrăzile ar trebui să nu devină subiect de campanie electorală. Cred că parlamentarii de la Neamţ au obligaţia să aducă această comisie în judeţul Neamţ“.

Disputa a fost încheiată de preşedintele comisiei, Mihai Lupu, care a menţionat că sunt probleme mai importante decât cele politice. „Nici Arsene, nici Drăguşanu, nici Cozmanciuc nu-mi spun mie ce să fac. Eu nu am spus aşa ceva şi nu fac campanie nimănui. Până la urmă voi aduce comisia la Neamţ deoarece şi nemţenii trebuie să afle că nu sunt o prioritate pentru actuala guvernare. Adevărul este că nici acum nu s-a achitat studiul de fezabilitate la Autostrada Iaşi – Târgu Mureş. Asta-i adevărul“, a spus Mihai Lupu.

Aceste declaraţii sunt aruncate în mediul public după ce vinerea trecută ar fi trebuit să se desfăşoare, la Piatra-Neamţ, şedinţa Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură. Întrunirea a fost anulată cu o zi înainte, motivul fiind că reprezentanţii Guvernului au refuzat să facă deplasarea la Neamţ. (Alex NECHITA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.