Acasă Sport Futsal – Liga a II-a: A şaptea victorie în campionat

Futsal – Liga a II-a: A şaptea victorie în campionat

4233
0
DISTRIBUIȚI

l Futsal Ceahlăul – Bukovina Vicov 6-4 (3-3) l pentru formaţia pietreană au marcat: Bordeanu (2), Avram, Cl. Şerban, Todiresei şi Grigoriţă

 

Divizionara secundă pietreană de futsal Ceahlăul a mai făcut un pas către „podiumul“ seriei întrecerii campionatului intern. Duminică seară, în meciul susţinut pe terenul propriu, elevii antrenorului Gabi Bucur au câştigat la vizita sucevenilor de la Bukovina Vicov. Partida a contat pentru runda cu numărul 14 în sezonul de faţă al Ligii a II-a şi a consfinţit a doua izbândă a campionatului în contul alor noştri, la disputele cu cei din Vicov. Succesul echipei Ceahlăul a fost asigurat prin golurile marcate de „dubla“ lui Alex Bordeanu, respectiv reuşitele lui Avram, Cl. Şerban, Todiresei şi Grigoriţă. Prima repriză a meciului de sâmbătă s-a terminat nedecis, 3-3, după ce gazdele au avut avantaj mereu: 2-0 / 2-1 / 3-1. Şi actul secund a fost controlat de jucătorii noştri: 4-3 / 5-3 / 5-4 şi 6-4 în ultimele secunde. Antrenorul Bucur susţine că secretul victoriei a fost dat de maturitatea echipei sale, experienţa dobândită în sezoanele legate de campionat. În plus, o contribuţie importantă, dacă nu chiar decisivă la reuşita victoriei a reprezentat-o revenirea portarului Sergiu Dumea între buturile porţii nemţene. La scorul de 3-3, Sergiu a reuşit să se opună golului, în două rânduri, la ocaziile adversarilor, înainte ca ai lui colegi să se desprindă în câştigători. „El a fost jumătate din echipa noastră, la această victorie reuşită. Simpla lui prezenţă pe teren a dat multă încredere băieţilor“, a completat Gabi Bucur.

Contra unui adversar ce şi-a anunţat pretenţiile de promovare, Futsal Ceahlăul a avut câştig de cauză graţie unităţii echipei. Lotul pietrenilor i-a mai inclus la meciul de duminică pe Spiridon (portar), Apostoae, Doroftei, Robert Mocanu şi Sebastian Crăciun.

„Am întâlnit o echipă masivă, bună, cu obiectiv declarat promovarea. Băietii noştri au reuşit un joc consistent, conducând ostilităţile în cea mai mare parte a disputei pe tabela de marcaj şi adjudecându-şi cele trei puncte la final. N-avem un obiectiv anume dar cu toţii ne dorim un loc fruntaş pe linia clasamentului, în finalul sezonului. Jucăm şi ne respectăm la fiecare meci în parte, în fiecare deplasare“, susţine şi managerul Ceahlăului, Cristian Vornicu.

Runda următoare programează grupării pietrene de futsal deplasarea la Sighişoara pentru disputa împotriva gazdelor de la Pro-Tineret, ultima clasată în seria ligii a II-a. Meciul este anunţat în ziua de sâmbătă, 3 martie, de la ora 18.30.

Celelate rezultate ale meciurilor din etapa a 14-a a campionatului ligii secunde de futsal au fost: Lucefaărul Buzău – KSE Tg. Secuiesc 7-2 / Kereszthegy Remetea – Inter Gheorgheni 4-4 / Dinamo Leonardo Oradea – CFF Clujana Cluj-Napoca 2-12 / West Deva – Pro-Tineret Sighişoara 5-7 / Fortius 2014 Buzău – Colţea Braşov 1-2.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.