Acasă Eveniment Furt de 335.000 de lei

Furt de 335.000 de lei

648
0
DISTRIBUIȚI

În ziua de 9 octombrie, poliţiştii pietreni de investigaţii criminale, sub coordonarea Parchetului, au făcut trei percheziţii în comuna Bârgăuani, la trei localnici bănuiţi că au furat 335.000 de lei, cash, din locuinţa unui consătean, în vârstă de 38 de ani. Este vorba despre doi bărbaţi de 33 şi 36 de ani şi o femeie de 38 de ani. „În urma descinderilor, au fost ridicaţi în vederea indisponibilizării peste 22.000 de euro, 19.000 de lei şi diverse bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţiei, în vederea continuării cercetărilor. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ cu pro-punerea de luare a unei măsuri preventive. În activităţi au fost angrenaţi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmii“, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Tot miercuri, oamenii legii au reţinut doi tineri de 22 şi 25 de ani, din oraşul Bicaz şi municipiul Piatra-Neamţ, bănuiţi de comiterea altui furt. Investigaţiile au arătat că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, respectivii au intrat în casa unui pietrean de 36 de ani, spărgând un geam, şi au furat 3.500 de lei, 300 de euro şi un telefon mobil. Prejudiciul total este de 7.200 de lei. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.