Acasă Eveniment A furat trusa criminalistică a Poliţiei

A furat trusa criminalistică a Poliţiei

2355
0
DISTRIBUIȚI

Marţi dimineaţă (5 februarie), pe la ora 11, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din municipiul Roman, care asista la măsurătorile făcute de poliţişti în cazul unui accident de circulaţie (la intersecţia bulevardului Republicii cu strada Păcii), a luat valiza cu trusa criminalistică a oamenilor legii şi s-a îndepărtat, încercând să dispară.

Ioan Neagu a fost văzut de un alt cetăţean, care i-a alertat pe oamenii legii. Luat la întrebări, bătrânul a încercat să se scuze, spunând că, de fapt, el nu ar fi vrut să fure valiza, că a găsit-o pe stradă şi voia să o ducă la sediul Poliţiei, în condiţiile în care agenţii (pe care-i şi cunoştea, pentru că li se adresa pe nume) erau la numai câţiva metri de el.

„N-am furat-o! Era jos, acolo. Zic, ce-i cu ea? Domn’ Liviu, nu o furam, numai o căram…

– Cum, nu ne-ai văzut pe noi aşa de mari, şi-ai văzut geanta? Dacă nici dumneata nu mai vezi Poliţia…

– Păi ce, o duceam acasă? La maşină m-am dus cu ea şi m-am uitat, dar n-am văzut pe nimeni să i-o dau. Am crezut că a furat-o vreunul şi a lăsat-o în stradă, de aia am luat-o, voiam s-o duc la Poliţie“, este dialogul dintre împricinat şi oamenii legii.

Trusa criminalistică a fost recuperată, iar localnicul a fost dus la audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt.   Romaşcanul urmează să fie prezentat procurorilor cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. (M.  SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.