Acasă Sport Fotbal – Liga a II-a / Mâine, pe Borzoghean: Ceahlăul mizează pe...

Fotbal – Liga a II-a / Mâine, pe Borzoghean: Ceahlăul mizează pe victorie

1098
1
DISTRIBUIȚI

Momentul debutului divizionarei secunde FC Ceahlăul în întrecerea Ligii a II-a, la nivelul seriei I, se aşteaptă a fi încheiat cu un scor favorabil taberei pietrene, mâine dimineaţă. De la ora 11, galben-negrii pietreni primesc pe teren propriu vizita celor de la Farul Constanţa. Confruntarea vine parcă prea devreme pentru reprezentanţii Ceahlăului, care nu au reuşit să-şi rezolve problemele de sănătate ale jucătorilor.

„Ne-am pregătit bine! Sperăm să facem un joc şi un rezultat bun în acest meci la începerea campionatului nou“, spune antrenorul Costel Ilie care se arată încrezător în adjudecarea celor trei puncte de partea propriei formaţii.

Constănţenii, „spionaţi“ în jocul de Cupa României de la Tulcea

Partida pe care dobrogenii de la FC Farul au disputat-o în cadrul turului IV din Cupa României (meci pierdut de „marinari“ cu Delta Dobrogea Tulcea) a reprezentat un moment prielnic pentru studierea adversarului de mâine. În ciuda eliminării din cadrul întrecerii „marilor surprize“, cei de la Farul Constanţa se declară şi ei încrezători în reuşita unei victorii pe Borzoghean. Oaspeţii au reuşit să strângă în propriul vestiar jucători cu experienţă pentru nivelul campionatului Ligii a II-a. Alături de foştii jucători ai Ceahlăului (Marius Rusu şi Daniel Barna), în curtea formaţiei de pe Litoral au mai ajuns Cristocea şi Pătulea, cei care pot da mai multă valoare şi echilibru echipei constănţene.

Eliminarea Farului din Cupă îi pune în gardă pe nemţeni

La Piatra-Neamţ, eliminarea din Cupă a adversarilor de la Farul dă mai multe motive de îngrijorare celor de pe banca tehnică a Ceahlăului. „Acum se pot concentra mult mai bine asupra întrecerii de campionat, competiţie pe care, am înţeles, vor să o câştige în acest sezon“, spune antrenorul Ilie. Ai noştri vor să compenseze experienţa fotbaliştilor de la Farul,  prin agresivitate pozitivă, dorinţă de afirmare şi dăruirea celor tineri, aspecte care pot face diferenţa de partea nemţenilor. Aşteptatul succes al gazdelor în disputa de mâine FC Ceahlăul – Farul Constanţa poate asigura un moral bun în vremurile crizei continue de pe Borzoghean.

 Margină, reprofilat ca fundaş

Căpitanul Cazan, portarul Calancea, Gheorghiu şi fundaşul Ichim sunt consideraţi de oficialii taberei FC Ceahlăul drept jucători de bază în primul „unsprezece“. În formula de start îşi poate face loc şi Alexandru Margină. Cunoscut mai mult în postul de mijlocaş ofensiv sau chiar atacant la echipa noastră, acesta a fost reprofilat ca fundaş de antrenorul Costel Ilie. „El posedă calităţi extraordinare, atât în plan fizic, dar şi tehnic. Am încercat să să-l aduc pe un alt post, din dorinţa de a profita de viteza şi forţa lui. Alex poate să apară excelent la finalizare, în faţa porţii adverse, ca o surpriză, din linia a treia“, crede Ilie.

(Ciprian AVĂDANEI)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.