Acasă Sport Florentin Petre a fost demis de la Ceahlăul

Florentin Petre a fost demis de la Ceahlăul

747
0
DISTRIBUIȚI

Noua înfrângere înregistrată sâmbătă de gruparea pietreană de fotbal CSM Ceahlăul, 1-3, în Liga a treia, a produs un adevărat şoc pe banca tehnică a galben-negrilor. Diriguitorii taberei de pe platoul Borzogheanului şi antrenorul Florentin Petre au încheiat colaborarea, ieri, 7 noiembrie. Înţelegerea între cele două părţi fusese parafată în luna ianuarie. Contractul dintre cele două parţi ar fi trebuit să se încheie abia în luna iunie a anului viitor, 2023. Pe cale amiabilă, despărţirea s-a produs mai devreme: acum!

„Pe această cale, CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ mulţumeşte antrenorului Florentin Petre pentru munca depusă, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea clubului şi îi urează multă sănătate şi succes în activitate de aici înainte!“, au completat oficialii din curtea formaţiei pietrene de liga a treia, CSM Ceahlăul.

Înfrângerea cu Dante Botoşani: „O execuţie în direct cu zâmbetul pe buze“

Cu o zi înainte de despărţirea definitivă între clubul pietrean de fotbal şi antrenorul Florentin Petre, simţindu-se dezamăgit de cele întâmplate în jocul oficial de sâmbătă, tehnicianul posta pe pagina sa de socializare un mesaj. Acesta trimitea unele „săgeţi“ către prestaţia arbitrajului din disputa pierdută la Bucecea, cu CS Dante Botoşani.  „Am asistat la un meci pe care vreau să-l uit repede: o execuţie în direct, cu zâmbetul pe buze, din partea celor care trebuiau să facă diferenţa prin corectitudine şi bun simţ, prin exemplu de meserie făcută corect. Dezamăgirea creată este imensă. Înţeleg, pot pierde din cauza jocului slab, poate fi o zi mai proastă în exprimarea jucătorilor pe care-i antrenez… Dar ei nici nu au avut dreptul să respire pentru că imediat primeau galben. Şi când s-au încruntat puţin au primit două cartonaşe roşii. Ca să nu mai vorbesc de penalti neacordat. Este dureros pentru că muncim enorm, avem un obiectiv şi ce se întâmplă? Vin oamenii aştia şi mă dezamăgesc. Nu meritam asta! Vreau să-mi cresc jucătorii corect, să joace fotbalul total, să mă bucur zi de zi de meseria pe care o fac. Respect adversarul care vine, joacă, e mai bun, mă înclin şi merg mai departe. Dar nu râde de mine şi familia mea, că tu ţi-ai îndeplinit un obiectiv urât. La finalul partidei râdea cu gura până la urechi. Îşi terminase treaba!“, a declarat Florentin Petre.  (C.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.