Acasă Eveniment Fetiţa înjunghiată de tată a ajuns din nou acasă

Fetiţa înjunghiată de tată a ajuns din nou acasă

510
0
DISTRIBUIȚI

Melania, fetiţa în vârstă de două luni, din municipiul Roman, care a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi după ce a fost înjunghiată de tatăl ei, a fost externată. „A venit mama şi a preluat copilul, care a avut o evoluţie favorabilă din fericire pentru el“, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria“.

Săptămâna trecută, medicii spuneau că starea fetiţei era stabilă, respira spontan şi mânca fără probleme. Micuţa a ajuns în şoc hipovolemic, având nevoie de intervenţie chirurgicală pentru reechilibrare, fiind vorba despre un şoc traumatic sever. Doctorii au explicat atunci că a fost afectat atât intestinul, cât şi capsula hepatică. Imediat după ce a ajuns la spital, membrii echipei chirurgicale au evaluat leziunile organelor din cavitatea abdominală şi au efectuat tratamentul chirurgical al acestora.

Reamintim că în dimineaţa zilei de 6 noiembrie, Ionuţ Nicolae Damian (40 de ani) şi-a înjunghiat soţia (34 de ani) şi fiicele gemene, în propria locuinţă. Una dintre fetiţe (Sofia) nu a mai putut fi salvată, medicii găsind-o în stop cardio-respirator cu multiple plăgi penetrante la nivelul toracelui şi abdomenului. Mama şi cealaltă fetiţă au supravieţuit. Criminalul a  fost ulterior arestat preventiv de către Tribunal.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.