Acasă Cultura Festivalul de TeatruPiatra-Neamţ, la final

Festivalul de TeatruPiatra-Neamţ, la final

2505
0
DISTRIBUIȚI

Ziua trupelor de liceeni a încheiat Festivalul de Teatru Piatra-Neamţ, ultima zi a ma-nifestărilor prilejuite de acest grandios eveniment cultural al anului fiind dedicată liceenilor. La ambele spectacole susţinute de tineri intrarea a fost liberă. Aşadar, ieri, la ora 17.00, pe scena Sălii Mari au urcat liceenii din Trupa „Artwist“ din Baia Mare, care au însufleţit personajele din spectacolul „Aproape“, de John Cariani, în regia Alexandrei Sabrina Vanci şi a lui Eduard Bîndiu. Distribuţia: Andra Cincean, Dan Cicioc, Sergiu Medan, Alexandra Bodnar, Amalia Gherasim, Şerban Ghilvaci, Pamela Iobaji,  Alexandra Avram, Timeea Dumitrean.

Apoi, de la ora 20.00, pe aceeaşi scenă a Sălii Mari, liceenii din cadrul Trupei „TeenAct“ a Colegiului Naţional „Petru Rareş“, din Piatra-Neamţ, au prezentat publicului spectacolul „Atenţie, aglomeraţie la sol!“, de Marc Camoletti, în regia lui Claudiu Ladan. Din distribuţie au făcut parte tinerii: Claudiu Ladan, Andrada Trifan, Smaranda Mihalache, Sandrino Mătase,  Viorela Stoian, Luisa Rotariu.

Seara a fost încheiată de spectacolul celor de la „Shuffle Cover Band“ Bucureşti, trupă de coveruri, înfiinţată în septembrie 2013, genul indie rock.

Andrei (voce) este actor al Teatrului Tineretului din anul 2016. Cele mai recente spectacole în care publicul îl poate vedea sunt: „Wolfgang“, în regia lui Radu Afrim, şi „Visătorul“, spectacol-concert de Ada Milea.

Membri trupei sunt: Andrei, Olivia – voce, Mădălin – chitară, Ma-rius – bass, Macs – cajon.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.