Acasă Eveniment Femeii dispărute

Femeii dispărute

601
0
DISTRIBUIȚI

O roznoveancă în vârstă de 68 de ani, din satul Mastacăn (al comunei Borleşti), a fost dată în urmărire naţională după ce, în după-amiaza de 29 octombrie, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Viorica Poeţelea are 1,60 m, 55 de kilograme, părul grizonat – scurt şi ochii albaştri. Ultima oară, bătrâna purta un capot cu motive florale de culoare rosie, pantaloni de pânză negri, iar in picioare avea ciorapi roz si slapi albaştri. Pe cap ea purta un batic multicolor cu imprimeu floral. Aceasta raspunde la numele de „Nuţa“ şi are deficiente de auz.

De asemenea, căutată este şi Mihaela Geanina Lupaşcu, de 30 de ani, din Boghicea, care în ziua de 27 septembrie a plecat de acasă. Oamenii legii au fost alertaţi abia pe 31 octombrie, de tatăl ei (69 de ani), pentru că aceasta mai obişnuia să plece de la domiciliu, revenind ulterior. Femeia are 1,75 m, 90 de kilograme, părul şaten şi ochii căprui. La momentul dispariţiei, ea purta un pulover negru, pantaloni de aceeaşi culoare şi era încălţată cu pantofi sport.

Oricine poate furniza informaţii în vederea găsirii celor două persoane este rugat să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie, ori să sune la 112!

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.