Acasă Eveniment Explozie la Tămăşeni

Explozie la Tămăşeni

423
0
DISTRIBUIȚI

Din cauza unui scurtcircuit, ieri dimineaţă a avut loc un violent incendiu, cu explozia unei butelii, la o casă din comuna Tămăşeni, situată în apropierea unei brutării.

Alarma s-a dat pe la ora 8.30, iar la locul evenimentului au intervenit trei echipaje de pompieri romaşcani, cu două autospeciale şi ambulanţa SMURD. Când au ajuns militarii, acoperişul locuinţei era cuprins de flăcările care se extinseseră la o bucătărie, unde era şi butelia care a explodat. O femeie în vârstă de 72 de ani, imobilizată la pat, fusese scoasă din casă de vecini. Proprietarul (67 de ani) a făcut un atac de panică şi a primit îngrijiri de la paramedici, refuzând apoi să fie transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Pompierii au intervenit rapid şi au mai scos trei butelii din casa cuprinsă de flăcări, evitând astfel producerea unui dezastru.

„În urma incendiului au ars aproximativ 50 de metri pătraţi din acoperişul locuinţei, 200 de kilograme de deşeuri textile aflate în pod, obiecte de mobilier, un frigider, o combină frigorifică, mai multe uşi, geamurile şi cam 100 de kilograme de materiale textile dintr-o anexă“, a declarat sublocotenentul Irina Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.