Acasă Politica Exclus din ALDE, Deputatul Drăguşanu s-a înscris în PNL

Exclus din ALDE, Deputatul Drăguşanu s-a înscris în PNL

1116
0
DISTRIBUIȚI

Fostul co-preşedinte ALDE Neamţ, Cătălin Drăguşanu, dat afară din partid în urmă cu câteva zile, este, oficial, membru al PNL Neamţ. Pasul a fost făcut duminică, 9 octombrie, în cadrul unei şedinţe interne a liberalilor nemţeni, care, probabil, după ce i-au cântărit capitalul electoral nu au vrut să-l lase „pe tuşă“. 

Decizia fostului deputat ALDE de a se alătura liberalilor a survenit după ce li-derii de la Bucureşti au validat excluderea acestuia, decisă iniţial de Biroul Executiv Judeţean, pe motiv că poziţiile pe care le-a exprimat nu au corespuns statutului, deşi el a cerut doar ca pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare să fie incluse doar persoane verticale şi mai puţin controversate.

„Aşa cum am declarat şi zilele trecute nu am vrut să renunţ la toată munca pe care am depus-o până acum pentru binele nemţenilor. Am vrut să fac asta ca membru ALDE, dar din păcate s-a dovedit a fi un partid în care nu m-am mai regăsit, un partid care s-a transformat într-un SRL, unde doar interesele unora contează, nu munca pentru binele cetăţenilor. Am decis să mă alătur PNL, pentru că şi eu cred în principiile liberale, în valorile dreptei şi aici sunt politicieni care au arătat că le pasă de cetăţeni. Sunt convins că alături de Mugur Cozmanciuc şi de restul colegilor din Neamţ vom face echipă bună şi după ce ne vom consulta cu cetăţenii vom pune în practică proiectele necesare pentru a le rezolva problemele. Sunt sigur că PNL va câştiga alegerile parlamentare în judeţul Neamţ şi în toată ţara“, a declarat Cătălin Drăguşanu.

Cătălin Drăguşanu este deputat în Colegiul 1 Neamţ şi a candidat din partea ALDE la Primăria municipiului Piatra Neamţ, la alegerile locale din 2016, unde a ieşit pe locul 3, obţinând 14%.

Ceea ce e de aşteptat, acum, după intrarea sa în PNL este următoarea mutare:  primirea unui loc (mai mult sau mai puţin bun) pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

(Roxana ZAHARIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.