Acasă Politica După eşecul PMP la Bălţăteşti: Eugen Grigoraş renunţă la politică şi la...

După eşecul PMP la Bălţăteşti: Eugen Grigoraş renunţă la politică şi la administraţie

3669
1
DISTRIBUIȚI

Eugen Grigoraş, până mai ieri consilier local din partea PMP în comuna Bălţăteşti şi fost candidat la funcţia de primar la alegerile de duminică, a decis să se dezică definitiv de politică şi administraţie. Acesta şi-a dat demisia din Consiliul Local, urmând să facă acelaşi lucru şi în ceea ce priveşte calitatea de membru de partid. Motivele invocate de alesul demisionar sunt cele personale.

„Am înţeles cum merg lucrurile în politică şi am decis să renunţ. Motivul este personal şi mai mult nu vreau să detaliez; sunt dezamăgit de tot ce înseamnă politică, dar le sunt recunoscător colegilor de partid pentru colaborare“, a spus           Grigoraş.

„Din PMP încă nu şi-a dat demisia. Ştiu că a renunţat la calitatea de consilier local. Dar nu rezultatul alegerilor l-a dezarmat, pentru că a fost unul bun – 15%, mult peste pragul pe care ni l-am propus. Probabil sunt ceva probleme acolo, pe plan local, care l-au determinat să ia această decizie. Sper însă să fie o hotărâre la grabă şi să revină asupra ei, pentru că avem nevoie de dumnealui în partid, dată fiind experienţa pe care o are“, a declarat Laurenţiu Dulamă, secretarul executiv al PMP Neamţ.

Duminică, 11 iunie, Grigoraş s-a clasat pe locul al treilea în cursa pentru funcţia de primar, obţinând un procent de 15,06%, mai exact 273 de voturi din totalul alegătorilor care şi-au exercitat acest drept. (R. ZAHARIA)

 

1 COMENTARIU

  1. FAC PRECIZAREA CA LAURENTU AMADEUS DULAMA NU DETINE FUNCTIA DE SECRETAR EXECUTIV AL PMP NEAMT SI NICI DE PRESEDINTE FIIND DESTITUIT.DECI VA ROG NU II ATRIBUITI FUNCTII PE CARE NU LE ARE.EL MAI APARE CA LIDER IN VIRTUTEA FUNCTITI DETINUTE LA NIVEL CENTRAL DE UNDE AU ” UITAT” SA-L DESTITUE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.