Acasă Politica Drăguşanu îşi prezintă echipa pentru Consiliul Local Piatra-Neamţ

Drăguşanu îşi prezintă echipa pentru Consiliul Local Piatra-Neamţ

1650
1
DISTRIBUIȚI

l fostul viceprimar Adrian Grigoraş s-a alăturat ALDE

Cătălin Drăguşanu, co-preşedintele ALDE Neamţ, candidatul acestei formaţiuni politice pentru Primăria Piatra-Neamţ, a prezentat, ieri, doi dintre candidaţii pe care îi propune pentru lista de consilieri municipali.

Este vorba despre Adrian Grigoraş, a cărui adeziune la ALDE a fost semnată ieri, şi care a fost prezentat ca un câştig de experienţă în administraţie pentru partid.

„Domnul Grigoraş, care a fost viceprimar şi preşedinte al ADI Urbtrans este un tânăr politician titrat care ne va ajuta să îmbunătăţim sistemul de transport public de persoane. În acest sens am şi un punct în programul electoral destinat transportului de călători din Piatra-Neamţ, iar experienţa domnului Grigoraş este un plus pentru echipa de consilieri“, a spus Cătălin Drăguşanu.

Grigoraş a menţionat că îşi va pune toate resursele pentru a sprijini demersul ALDE şi al candidatului Drăguşanu pentru alegerile locale: „Cred că ALDE va trimite în legislativul pietrean oameni oneşti şi cred că schimbările de care avem nevoie se pot realiza doar în cadrul unei echipe determinate“.

Al doilea candidat pentru lista de consilieri la Piatra-Neamţ, lansat ieri este Cristian Tihenea, care a spus despre el că este un locuitor al cartierului Gara Veche şi că lucrează de peste 15 ani în sistemul privat.

„Sunt alături de domnul Drăguşanu din 2012, de la alegerile locale, atunci când el a obţinut peste 18.000 de voturi în Piatra Neamţ, în cursa pentru primărie, cursă pe care a reuşit să o câştige din punct de vedere moral“, a declarat Tihenea.

El a mai adăugat că pentru această campanie are pregătit şi un proiect destinat cartierului în care locuieşte şi care se numeşte „Parc de recreere şi joacă Gara Veche“, în care doreşte să construiască un loc destinat copiilor.

În final, Cătălin Drăguşanu a anunţat că îşi va prezenta în perioada următoare restul echipei cu care va încerca să obţină funcţia de primar şi cât mai multe locuri în legislativul pietrean. El a menţionat că printre cei pe care îi va propune se numără şi oameni care nu sunt cunoscuţi, dar care sunt de calitate şi pot, prin acţiunile sau activitatea lor, să aducă un pus de valoare. (A.N.)

1 COMENTARIU

  1. D-nul Dragusanu, avind in vedere ca avem aceeasi meserie de ingineri hidrotehnisti, ca de altfel si al
    d-voastra presedinte ( suntem aceeasi promotie el Bucuresti eu Iasi ) vin si sustin cu tarie de a cere doua lucruri mari
    1.continuarea construirii canalului Siret -Baragan cu implicatii mari pentru folosinte multiple ( cred ca stiti ca odata eram pe locul II in Europa in suprafete irigate dupa Franta).
    2.proiecte pe cursurile de ape care creaza mari probleme la viituri, rezolvind cauza si nu tot dind bani celor vitregiti de as-i reface locuintele ce vor fi distruse la un ciclu de ani iarasi.
    Realizati cite locuri de munca s-ar infinta ? Cred ca avind o echipa profesionista, care sa stie ce vor se pot atrage multe fonduri in domeniul hidrotehnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.