Acasă Politica Dragoş Chitic şi-a prezentat echipa pentru Piatra-Neamţ

Dragoş Chitic şi-a prezentat echipa pentru Piatra-Neamţ

1386
0
DISTRIBUIȚI

Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamţ, a prezentat echipa pe care Partidul Naţional Liberal o propune pentru Consiliul Local la alegerile din iunie 2016.

„Este o echipă de oameni competenţi, în marea lor majoritate tineri care nu au mai fost consilieri locali, la care se adaugă şi câţiva membri cu experienţă în administraţie sau în funcţii de conducere. Din echipa noastră fac parte şi tineri şi femei. Este o echipă echilibrată şi sunt convins că vom reuşi să punem împreună în aplicare proiectul Piatra-Neamţ.2020, care înseamnă dezvoltarea oraşului, după o strategie coerentă“, a explicat Dragoş Chitic.

Ca o noutate pentru administraţia locală, fiecare consilier local va fi desemnat să se ocupe de un anumit cartier şi va ţine legătura cu locuitorii din zona repartizată.

Echipa liberală pentru Consiliul Local Piatra Neamţ este formată din:

Mihai Obreja, fost director al Colegiului Naţional „Petru Rareş„ timp de 11 ani, fost inspector şcolar, membru al mai multor comisii naţionale de elaborare a programelor şcolare, evaluator de manuale. Va reprezenta echipa liberală în cartierul Dărmăneşti.

Vasile Popescu este un om extrem de serios şi de competent, un om care cunoaşte în amănunt problemele oraşului. El va ţine strâns legătura cu locuitorii din Centru.

Un om educat, implicată în foarte multe proiecte de promovare a culturii în rândul tinerilor, Luminiţa Moscalu ne onorează cu prezenţa ei în echipa noastră pentru Primărie. Profesor de istorie, autor de lucrări ştiinţifice, doamna Moscalu s-a dovedit un manager de succes la Liceul de Arte „Victor Brauner“. Luminiţa Moscalu se va implica în proble-matica din Centru.

Un profesionist în Consiliul Local, specialist în administraţie publică, absolvent al Academiei de Studii Economice, Romel Bîrjoveanu candidează pentru prima dată. Viitorul are sens şi pentru locuitorii cartierului Dărmăneşti, cartierul de care va răspunde Romel Bîrjoveanu.

Unul dintre cei mai buni sportivi ai oraşului nostru, îl caracterizează disciplina şi spiritul de fair play, valori pe care le va impune şi în Consiliul Local Piatra-Neamţ. Şi profesional, Paul Pintilie este printre primii zece performeri la nivel naţional. Locuitorii cartierului Mărăţei, cartier de care se va ocupa în mod direct, vor simţi din plin efectele colaborării cu domnia sa.

Inginerul Virgil Ciobanu, fost director al Registrului Auto Român, reprezentanţa Neamţ, aduce în echipă un spirit viu, dar şi importante abilităţi de comunicare şi de conducere. El se va ocupa de problemele locuitorilor din Centru.

Adrian Olariu este cel mai tânăr membru al echipei noastre. Ambiţios, optimist, neobosit, acestea sunt atributele care-l definesc. Locuitorii din Centru se vor putea baza oricând pe el.

Specialist în resurse umane, de mai bine de 15 ani manager de resurse umane la una dintre firmele importante din judeţ, Constantin Teodorescu are o experienţă în managementul de proiect şi de echipă. Vechi liberal, va aduce cu siguranţă un aport de competenţă şi expertiză în echipă, inclusiv în cartierul Precista, pe care îl va monitoriza.

Cu abilităţile sale, Valentin Ciobanu ar fi putut să plece din Piatra-Neamţ, dar a ales să construiască aici. Va aduce un plus de dinamism şi seriozitate, iar locuitorii cartierului Mărăţei vor avea în el un permanent om de dialog.

Cu siguranţă locuitorii din cartierul Spe-ranţa se vor bucura când vor afla că Mircea Florian Beteringhe îi va reprezenta în Consiliul Local şi va căuta împreună cu echipa liberală căi de rezolvare a problemelor.

Îmi face o deosebită plăcere să v-o prezint pe Niculina Oana Năstase, expert în ma-nagement financiar. Ea va reprezenta locuitorii cartierului  Dărmăneşti.

Mă bucur că a acceptat să se alăture echipei noastre Crina Nicoleta Gogu-Craiu. Economist de profesie, Gogu-Craiu este, alături de soţul ei, pictorul Lucian Gogu-Craiu, membru fondator al Asociaţiei „Gogu-Craiu“, care susţine tinerele talente. Un om extrem de implicat, Crina Gogu-Craiu se va ocupa de cartierul Precista.

Medic recunoscut în oraşul nostru, Mihaela Meleşteanu este un veritabil câştig pentru Consiliul Local, aşa cum a fost dintotdeauna şi pentru Partidul Naţional Liberal. Sunt convins că experienţa ei va reprezenta un plus pentru locuitorii cartierului Precista.

Economist, om cu o bogată experienţă profesională, Mihai Vartic a deţinut numeroase funcţii de conducere. Unul dintre cei mai vechi membri ai organizaţiei PNL, membru în comisia economică a partidului. Cu alte cuvinte, un om pe care locuitorii cartierului Precista se vor putea baza.

Medicul Bogdan Mahu este un spirit deschis şi prietenos, un om care găseşte oricând un zâmbet, o vorbă bună, un gând bun pentru cei din jur. Face parte din această echipă şi va stabili şi o relaţie foarte bună cu locuitorii din cartierul Dărmăneşti

Pentru prima dată în postura de candidat, economistul Aurora Ene este un om extrem de hotărât şi cu o capacitate nativă de a crea o stare armonioasă şi de colaborare într-o echipă. Aurora Ene va sta de vorbă cu lo-cutorii din cartierul Mărăţei şi va încerca să identifice problemele lor, dar şi căile de rezolvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.