Acasă Eveniment Descinderi la spărgători de magazine

Descinderi la spărgători de magazine

347
0
DISTRIBUIȚI

Vineri dimineaţă (2 octombrie), poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiu Special şi al jandarmilor, au făcut cinci percheziţii în cartierul Speranţa din Piatra-Neamţ, la domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale.

Din cercetări a reieşit că indivizii au sustras produse electronice şi electrocasnice în valoare de aproximativ 40.000 de euro.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 2.000 de euro şi bunuri care ar proveni din activitatea infracţională, iar o persoană a fost reţinută. Totodată, cu ocazia verificărilor au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării, mai multe telefoane mobile, cartele SIM, obiecte vestimentare (bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracţională). Cinci persoane au fost conduse la sediul Poliţiei, în vederea continuării cercetărilor şi, în baza probatoriului administrat, un tânăr în vârstă de 17 de ani, din Târgu-Neamţ, care locuieşte fără forme legale în Piatra-Neamţ, a fost reţinut pentru 24 de ore. Cel în cauză este bănuit de faptul că, la data de 22 septembrie, profitând de neatenţia unui bărbat de 57 de ani, ce se afla pe o bancă din Piatra-Neamţ, i-ar fi sustras rucsacul în care se afla o sumă de bani“, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Cercetările continuă sub aspectul documentării întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.