Acasă Politica Deputatul Bulai nu mai e preşedinte USR la Roman

Deputatul Bulai nu mai e preşedinte USR la Roman

862
0
DISTRIBUIȚI

Deputatul USR Iulian Bulai a decis să demisioneze din funcţia de preşedinte al USR Roman şi să coordoneze doar activitatea filialei judeţene – USR Neamţ. Conform declaraţiilor acestuia, decizia a venit din dorinţa de a dinamiza activitatea filialelor locale ale USR din judeţ, lucru pe care nu îl poate realiza, deoarece activitatea parlamentară îi ocupă prea mult timp.

„Am demisionat din funcţia de preşedinte al USR Roman pentru că sunt de părere că frâiele unei organizaţii locale trebuie să fie ţinute de un membru care îşi poate dedica mai mult timp dezvoltării fi-lialei şi dinamizării activităţilor acesteia. Fiind plecat jumătate din săptămână la Bucureşti, îmi este greu să organizez acţiuni specifice pentru filiala Roman. La fel cum în celelalte filiale locale ale USR din judeţ, mă refer aici la Piatra-Neamţ, Târgu Neamţ sau Zăneşti, există preşedinţi din localitate, la fel şi la Roman este nevoie de un conducător local.

În perioada următoare vor avea loc alegeri pentru a desemna noul preşedinte al USR Roman şi, personal, îl susţin pentru ocuparea acestei funcţii pe vicepreşedintele Radu Samson, fost candidat la alegerile locale parţiale din acest an. Sper ca şi ceilalţi colegi din filiala USR Roman să fie de acord“, a declarat de-putatul Iulian Bulai. Iulian Bulai a fost ales în funcţia de preşedinte al USR Roman în şedinţa Adunării Generale a Fi-lialei locale USR Roman din 14 octombrie 2016.

(R. C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.