Acasă Eveniment Copii fugari

Copii fugari

539
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi agenţii pietreni încearcă să dea de urma a trei minori care, în seara de 28 martie, au fugit din Centrul „Sancta Maria“ unde erau instituţionalizaţi. Ei sunt Mirel Nicolae Lefter (în vârstă de 17 ani),  Mădălin Ioan Turcu (15 ani) şi Andrei Vasile Moisă (17 ani).

Lefter are înălţimea de 1,73 m, 68 de kilograme, ochi căprui şi părul negru. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat o bluză de treining de culoare galbenă, pantaloni bleumarin, fiind încălţat cu adidaşi negri.

Turcu are 1,48 m, 41 de kilograme, ochi căprui şi păril negru. El era îmbrăcat o geacă neagră, pantaloni de aceeaşi culoare şi era încălţat cu adidaşi negri.

Moisă are 1,65 m, 42 de kilograme, ochi căprui şi părul negru. Ultima oară când a fost văzut, băiatul purta o geacă de culoare bleumarin cu dungi roşii, pantaloni negri şi adidaşi negri. Toţi trei aau mai fugit din Centru în repetate rânduri. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea celor căutaţi este rugată să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie, ori să sune la 112.

În altă ordine de idei, dare pe aceeaşi linie a dispariţiilor, ţigăncuşa Mandiţa Elena Stănescu, de 15 ani, plecată de la casa soacrei ei săptămâna trecută, în urma unor certuri familiale, a fost găsită la locuinţa bunicilor, din urbea de sub Pietricica. Cât a lipsit, ea nu a fost victima niciunei infracţiuni. Minora a fost reîncredinţată părinţilor; urmărirea fiind revocată.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.