Acasă Politica Contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău semnat...

Contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău semnat cu trei luni întârziere

1652
0
DISTRIBUIȚI

* fostul ministru Răzvan Cuc acuză “incompetenţa liberalilor”

 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că s-a reuşit semnarea contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate premergător construirii drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău. Anunţul a fost făcut într-un mod triumfalist deşi semnarea acestui contract a întârziat mai bine de trei luni.

Realizarea studiului de fezabilitate a fost scoasă la licitaţie încă din aprilie 2019. “Nemţenii trebuie să ştie că activitatea mea ca ministru al transporturilor, se îndreaptă şi către zona Moldovei. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat în licitaţie publică Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru construirea drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău, cu o lungime de 61 de km. Contractul prevede elaborarea studiului în valoare de 13 milioane de lei fără TVA, într-o perioadă de 14 luni. Astfel, se va asigura un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier în zonă”, anunţa ministrul Răzvan Cuc atunci când a devenit membru activ al PSD Neamţ.

Procedura de licitaţie s-a derulat rapid, dar schimbarea Guvernului a stopat mersul lucrurilor. “Trei luni le-au trebuit liberalilor doar ca să semneze contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate în scopul realizării drumului expres la profil de autostradă Piatra-Neamţ – Bacău! Toată documentaţia şi organizarea procedurii de licitaţie au fost derulate în perioada în care eram ministru al Transporturilor. Nu mai trebuia decât să se semneze raportul de atribuire. Incompetenţa guvernării peneliste a făcut ca acest proiect deosebit de important pentru nemţeni să fie mult întârziat”, a declarat fostul Ministru, deputatul Răzvan Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.