Acasă Eveniment Condamnat încarcerat

Condamnat încarcerat

786
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secţiei Rurale Ştefan cel Mare au depistat, în ziua de 6 februarie, un localnic în vârstă de 29 de ani – condamnat de Judecătoria Piatra-Neamţ la un an de închisoare, cu executare, pentru că a condus un autovehicul fără a avea permis. În cauză este vorba despre Petrică Marius Cojocaru. El a fost preluat şi depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

În altă ordine de idei, dar pe aceeaşi linie a executării mandatelor, pe parcursul anului trecut, luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au format 566 de rezerve de intervenţie, în sprijinul echipelor din teren, din care 529 urbane şi 37 rurale.

De asemenea, „mascaţii“ au pus în aplicare 30 de mandate de aducere şi 13 mandate de executare a pedepsei închisorii. Totodată, aceiaşi poliţişti au asigurat 86 de misiuni de pază şi escortă şi 27 de intervenţii rapide la evenimente, au aplanat 25 de stări conflictuale, au ajutat la efectuarea a 87 de percheziţii şi au avut15 participări la măsuri de ordine cu ocazia manifestărilor sportive sau culturale.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.