Acasă Economic Colindători la Consiliul Judeţean şi Prefectură

Colindători la Consiliul Judeţean şi Prefectură

1316
0
DISTRIBUIȚI

Pragul Consiliului Judeţean a fost trecut, în ultimele zile, de sute de co-lindători, care au venit cu gândul să aducă autorităţilor judeţene cele mai frumoase colinde şi tradiţii de Sărbătorile de Iarnă. Cu toate acestea, şefii instituţiilor găzduite de Palatul Administrativ, dar şi angajaţii Consi-liului Judeţean şi ai Prefecturii au fost colindaţi şi de câteva bresle mai aparte.

Au început cu copiii de la şcolile speciale, cei de la Liceul de Artă „Victor Brauner“, apoi a venit rândul poliţiştilor sau al reprezentanţilor Bisericii să colinde.

După seri la rând, în care Sala „Calistrat Hogaş“ a găzduit spectacole organizate de către Centrul pentru Cutură şi Artă „Carmen Saeculare“ din subordinea Consi-liului Judeţean, care au fost urmărite de către foarte mulţi nemţeni, plus spectacole susţinute de trupe mai mici sau mai mari, preşedintele legislativului nemţean doreşte să le mulţumească tuturor celor care şi-au făcut timp pentru a aduce atmosfera Crăciunului mai aproape de sufletele oamenilor. „Vă mulţumesc tuturor celor care aţi trecut pragul Consiliului Judeţean şi ne-aţi bucurat cu colindele şi urăturile dumneavoastră! Aţi făcut un gest extraordinar, ducând mai departe frumoasele tradiţii româneşti. Vă respect pentru ceea ce aţi făcut şi le mulţumesc şi celor care, chiar dacă nu au ajuns la Consiliul Judeţean din varii motive, au colindat în altă parte. Important este ca fiecare să facă astfel încât să simtă apropierea Naşterii Domnului! Mulţumiri speciale şi feţelor bisericeşti de la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi de la Protopopiatul Piatra Neamţ, care au adus în faţa credincioşilor, în una din serile trecute, minunate colinde bi-sericeşti. Mulţumesc şi Corului preoteselor, care ne-a emoţionat prin cântări. Mitropolitul Teofan ne-a bucurat cu prezenţa Sfinţiei Sale la spectacolul «Naşterea Domnului – Bucuria noastră!“», ceea ce mă face să cred că se simte atras de judeţ, iar nouă ne-a umplut sufletele de bucurie! Sărbători fericite, iubiţi nemţeni! Aduceţi bucurie celor din jur, de Crăciun! Bucuraţi-vă de oameni dragi, de sănătate, de împliniri!“, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean. (A.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.