Acasă Sport Clubul de dans sportiv Milady s-a mutat la Forum Center

Clubul de dans sportiv Milady s-a mutat la Forum Center

10549
0
DISTRIBUIȚI

Clubul de dans sportiv Milady a inaugurat, marți, 1 Martie, noua sală de la Forum Center, astfel că reprezentanții clubului pietrean își pregătesc participarea la următoarele competiții de pe plan național într-un nou spațiu. De acum, grupele antrenate de Laura Miron își vor desfășura programul premergător întrecerilor oficiale în clădirea Forum Center, la parter.

La inaugurarea noii săli de antrenament, alături de gazde și de sportivii clubului au mai ținut să fie prezenți și părinții ori prietenii acestora.

Pe plan local, gruparea de dans sportiv Milady este cunoscută drept cel mai tânăr club de profil întrucât a fost afiliat la Federația Română de Dans Sportiv în 2011. Antrenoarea Laura Miron are la programul de pregătire peste 50 de sportivi, participanți la concursurile înscrise în calendarul competițional intern ale federației, dar și la alte evenimente de profil din țară. Cele mai recente reușite ale echipei tinerilor dansatori sportivi pietreni au fost contabilizate duminică, la Iași, în cadrul celei de-a 11-a ediții a „Cupei Reflex“. Acolo, perechea Vlad Darie și Laura Chindișa a promovat în clasa Hobby, după ce și-a adjudecat două locuri I în clasamentul pe categorii. La rândul lor, aflați pentru prima dată în pereche, Sabin Stan și Ilinca Onișoru au ajuns să fie despărțiți de o singură prezență în finală până la promovarea în Clasa D.

Următorul concurs anunțat în calendarul competițional intern pentru reprezentanții CDS Milady este anunțat în finalul săptămânii viitoare (12-13 martie), la Galați.

Pentru obținerea noului spațiu din clădirea Forum Center, clubul pietrean de dans sportiv Milady mulțumește și pe această cale Primăriei, Consiliului Local Piatra Neamț, societății LocativServ și, nu în ultimul rând, firmelor ConstructManu și Salon Maria, implicate în mod direct în amenajarea noii săli, apreciind sprijinul tuturor membrilor și prietenilor clubului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.