Acasă Eveniment Cinci percheziţii şi cinci persoane reţinute

Cinci percheziţii şi cinci persoane reţinute

455
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii nemţeni împreună cu procurorii DIICOT au descins miercuri la mai multe ladrese din Piatra-Neamţ, unde bănuiau că locuiesc persoane ce se ocupă cu traficul de droguri de risc şi de mare risc. Informaţiile lor s-au dovedit bune, astfel că în urma a cinci percheziţii domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea confiscării, 30 de grame de cannabis şi 800 de grame de substanţe cu efect psihoactiv. De asemenea, au fost ridicaţi, în vederea indisponibilizării, 3.650 de lei, un dispozitiv de mărunţit, tip grinder şi zece telefoane mobile.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2017 şi până în prezent, membrii grupului infracţional ar fi procurat şi comercializat droguri de risc şi de mare risc şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, în judeţele Neamţ şi Bacău, către diverşi consumatori.

15 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Neamţ, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, faţă de cinci persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 65 de ani, procurorul a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, deţinere de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

În activităţi au fost angrenaţi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.