Acasă Social Ceahlăul II a câştigat Campionatul Judeţean

Ceahlăul II a câştigat Campionatul Judeţean

393
0
DISTRIBUIȚI

Ceahlăul II Piatra-Neamţ este campioana întrecerii Ligii a IV-a nemţene de fotbal. La finele sezonului 2023-2024, echipa pregătită de antrenorul Andrei Viţelaru şi-a apropiat titlul oferit de Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Vineri după-amiază, 7 iunie, echipa „satelit“ aparţinând divizionarei secunde de pe Borzoghean a câştigat, din nou, derby-ul cu CSM Roman. Înaintea duelului, romaşcanii câştigaseră întrecerea seriei estice a campionatului judeţean, în vreme ce pietrenii încheiaseră pe primul loc, aceeaşi competiţie nemţeană de fotbal, dar în seria vest.

Găzduit pe terenul cu gazon sintetic al stadionului pietrean „Municipal-Ceahlăul“, meciul de vineri a fost unul la discreţia localnicilor. Trebuie menţionat faptul că echipa „satelit“ a Ceahlăului a beneficiat şi de prezenţa mai multor jucători folosiţi în stagiunea recentă la meciurile etapelor din campionatul Ligii a II-a. Prin propriile reuşite, Cristi Barb-Copoţ (min. 4), Abdulghani (min. 22), Bordei (min. 64 şi 86), Forizs (min. 81) au asigurat succesul confortabil al Ceahlăului. Victoria semnifică o performanţă care se doreşte a fi urmată şi de o promovare în eşalonul superior (Liga a III-a). Pentru asta, pietrenii vor trebui să mai treacă şi de „barajul“ programat în compania campioanei judeţului Bacău, CS Viitorul Oneşti. Primul joc va fi sâmbătă, 16 iunie, ora 18, la Piatra-Neamţ, iar returul se va desfăşura o săptămână mai târziu, pe 23 iunie, de la orele 17.30, la Oneşti.

Cealaltă victorie a competitoarelor din faza play-off la nivelul Ligii a IV-a au obţinut-o reprezentanţii grupării Victoria Horia: 1-0 în deplasarea susţinută, tot vineri, în deschiderea meciului Ceahlăului II, contra celor de la CS FC Pietricica. În fine, derby-ul de la Răuceşti, între gazdele de la Speranţa şi Voinţa Ion Creangă s-a terminat nedecis, 1-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.