Acasă Eveniment Buldoexcavator în flăcări

Buldoexcavator în flăcări

335
0
DISTRIBUIȚI

În după-amiaza de 21 mai, din cauza unui scurtcircuit electric, a luat foc un buldoexcavator parcat în curtea unei firme de pe strada Dumbravei (în comuna Dumbrava Roşie). Alarma s-a dat pe la ora 17, iar pentru stingere au intervenit pompierii pietreni. Lângă utilaj era un autocamion, care risca să fie cuprins de flăcări. Buldoexcavatorul a ars pe trei sferturi, iar o lampă de semnalizare a celuilalt vehicul s-a deteriorat.

Tot duminică, pe la 18.30, de la o ţigară aruncată aiurea, au luat foc 150 de metri pătraţi de vegetaţie pe un teren de pe strada Bistriţei, în municipiul Piatra-Neamţ.

De asemenea,  duminică pe la 20, cineva a dat foc unui grajd din Ghidion (Stăniţa). Adăpostul de animale s-a făcut scrum pe 90 de metri pătraţi, laolaltă cu şase tone de fân. Poliţiştii încearcă să dea de urma făptaşului. Şi ieri dimineaţă, pe la ora 10.30, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Pildeşti (Cordun) a încercat să verifice cu chibritul dacă butelia încărcată cu GPL scapă gaz şi s-a ars pe mâna dreaptă. Fiica ei a scos butelia din casă până la sosirea pompierilor. Propruietara a primit îngrijiri de la echipajul SMURD.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.