Acasă Administratie Bannerul protestatar de la Poliţie a fost dat jos

Bannerul protestatar de la Poliţie a fost dat jos

702
0
DISTRIBUIȚI

La câteva ore după ce, pe un panou publicitar din faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) a fost pus un afiş de protest, din partea Sindicatului „Europol“, bannerul cu sloganul „Jos Mafia din Poliţia Română!“, a fost dat jos.

Aşa cum am relatat în ediţia de ieri, panoul cu pricina este în faţa Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu“, situat pe bulevardul Traian din municipiul Piatra-Neamţ, unde îşi are sediul acum IJP, deoarece vechiul sediu (de pe strada Eroilor) este într-un amplu proces de reabilitare.

Potrivit agentului Ioan Cănărău, liderul filialei judeţene a „Europol“, panoul pe care fusese pus bannerul este închiriat de Altex, firmă care a făcut o înţelegere cu „Europol“, fiind de acord cu montarea afişului protestatar. La vreo două ore după ce s-a întâmplat acest lucru, cei de la Altex au revenit asupra deciziei, speriaţi că au fost luaţi la întrebări de oamenii legii.

„Printr-o înţelegere cu reprezentantul firmei Altex am căzut de comun acord să ni se ofere spre folosinţă o parte a panoului publicitar de pe bulevardul Traian. După montare, firma Altex a refuzat să-şi mai îndeplinească obligaţiile. Rezolvam situaţia la instanţa de judecată, nu-i nicio problemă. Câteva ore a durat democraţia în Piatra-Neamţ. Firma care a fost plătită să confecţioneze şi să monteze bannerul a revenit şi l-a demontat, însuşinduşi-l pe nedrept. Ne îndreptăm pe calea cea bună!“, a transmis reprezentantul „Europol“.

Bannerul protestatar a fost montat luni ca mesaj împotriva prelungirii, cu încă o jumătate de an, a împuternicirii la comanda IJP pentru comisarul-şef Mihai Osoianu, după cum susţine „Europol“.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.