Acasă Administratie Azi se dă startul campaniei „Piatra curată“

Azi se dă startul campaniei „Piatra curată“

2192
1
DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, 1 aprilie, şi până la sfârşitul acestei luni, municipalitatea pietreană organizează ce de-a şaptea ediţie a proiectului „Piatra curată“, eveniment prin care autorităţile vor să atragă şi cetăţenii să se implice în curăţenia de primăvară şi înfrumuseţarea municipiului reşedinţă de judeţ.

„În perioada 1-30 aprilie – o lună de primăvară în care vom întâmpina sărbătorile Pascale, invităm pietrenii să ni se alăture la fel ca în fiecare an în ecologizarea şi curăţenia oraşului precum şi în acţiunile de plantare de flori, arbori şi arbuşti. Şi în campania din acest an implicăm asociaţiile de proprietari, firmele de salubrizare, societatea Urban, voluntarii din asociaţiile de profil şi instituţiile publice. Este binevenită orice persoană sau firmă care doreşte să ni se alăture în curăţenia de primăvară, în menţinerea statutului de oraş verde şi curat al municipiului Piatra-Neamţ. Vom organiza acţiuni punctuale de ecologizare ale unor zone publice, curăţarea şi amenajarea spaţiilor verzi, vom planta aproximativ 1000 de arbori şi arbuşti, vom planta flori şi vom realiza amenajări peisagistice“, a spus primarul Dragoş Chitic.

Suma alocată în cadrul campaniei este de 15.000 de lei, la care se adaugă sume cuprinse deja în bugetele societăţii Urban şi ale firmelor de salubrizare.

(R.C.)

1 COMENTARIU

  1. Orasul chistoacelor si flegmelor…Chistocul Moldovei?Flegma Moldovei? Ca perla nu mai este.Voi, asti care fumati si scuipati pe strada!Mutat-va de unde ati venit, ca pe asfalt se vede!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.