Acasă Sport Atletism: Adina Ionela Fârţală a devenit triplă campioană naţională

Atletism: Adina Ionela Fârţală a devenit triplă campioană naţională

821
0
DISTRIBUIȚI

Componentă de bază a grupei de performanţă în secţia de atletism aparţinând grupării pietrene CS Ceahlăul, sportiva Adina Ionela Fîrţală (15 ani) s-a încununat, ieri, cu trei titluri de campioană naţională. Întrecerea Campionatului Naţional destinată categoriei juniorilor III (15-6 ani) a fost organizată de FR Atletism pe arena „Iolanda Balaş-Soter“ din Capitală. Cele trei secţiuni de aruncări în care performera noastră a câştigat locurile I au fost probele de greutate, disc şi ciocan. Rezultatele Adinei care i-au asigurat medaliile de aur au însemnat următoarele cifre: 14 metri şi 19 centimetri la aruncarea greutăţii (bilă), 37 metri şi 50 centimetri la aruncarea discului, respectiv 48 metri şi 28 centimetri la aruncarea ciocanului. Pe plan local, Adina Fîrţală este elevă în cadrul Colegiului Naţional de Informatică Piatra-Neamţ.

„Îi mulţumesc domnului antrenor prof. Dan Cojocaru pentru toată răbdarea şi susţinerea lui, dar şi tuturor persoanelor ce mi-au fost alături şi m-au încurajat în obţinerea acestor rezultate!“, a conchis profesorul Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Pentru atleta Adina Ionela Fîrţală urmează participarea în cadrul prestigioasei întreceri a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Evenimentul este programat să se desfăşoare în perioada 22-29 iulie, la Banska Bystrica, în Slovacia.

(C.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.