2.9 C
Piatra Neamt
miercuri, ianuarie 29, 2020
Acasă Blog

14 cazuri noi de rujeolă

0

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), numărul total de cazuri de rujeolă, confirmate în perioada 20-24 ianuarie, a fost de 82.

Pietrenii din Gara Veche, fără apă

0

Un anunţ al Companiei Judeţene Apaserv informează că o nouă întrerupere a apei potabile va afecta, astăzi – 29 ianuarie, o parte a municipiului Piatra-Neamţ.

Maşină de Poliţie tamponată

0

Neatenţia în conducere a dus la producerea unui uşor accident rutier, duminică dimineaţă (26 ianuarie), pe DC 83, în satul Băluşeşti (al comunei Icuşeşti);

Femeie dispărută

0

Rodica Manolache, o femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Săvineşti, este dată în urmărire naţională de Inspectoratul General al Poliţiei Române după ce, în ziua de 21 ianuarie, mama ei i-a anunţat pe oamenii legii că nu mai ştie nimic de fiică.

Maşină răsturnată într-un pârâu

0

În dimineaţa de 25 ianuarie, trei persoane au fost rănite după ce şoferul unei maşini a adormit la volan şi a plonjat cu autoturismul în albia unui pârâu din satul Stânca (a comunei Pipirig).

Atenţie la furturile din locuinţe!

0

În zilele de 23 şi 24 ianuarie, poliţiştii Secţiei Rurale Săbăoani au desfăşurat o activitate preventivă pentru informarea cetăţenilor şi conştientizarea de către publicul ţintă a pericolelor existente privind furturile din locuinţe.

Tânără dispărută

0

Diana Alexandra Toader, o tânără în vârstă de 30 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, este căutată de poliţişti după ce, în ziua de 16 ianuarie, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

„Movila Unirii“ a împlinit 160 de ani

0

Puţină lume ştie că în curtea Seminarului „Veniamin Costachi“ Vânători-Neamţ există o movilă ridicată, în urmă cu 160 de ani, de foştii seminarişti – care, în acest fel, marcau împlinirea unui an de la Mica Unire de la 1859.

Incendiu devastator la Dumbrava Roşie

0

Din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică, în seara de 22 ianuarie, a izbucnit un violent incendiu la o gospodărie din comuna Dumbrava Roşie.

„Gipane“ în loc de ambulanţe, la Spital

0

Nesimţirea se perpetuează în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (Piatra-Neamţ), sub ochii paznicilor care, fie depăşiţi de situaţie, fie fără vreo reacţie promptă, încurajează indirect comportamanetul unor şoferi ceraţi cu civilizaţia.

Gripa bântuie prin judeţ

0

În săptămâna 13-19 ianuarie, la nivelul judeţului, au fost înregistrate încă nouă cazuri de gripă, ceea ce face ca în acest sezon numărul nemţenilor afectaţi de această boală să ajungă la 20.