Acasă Blog

Poliţistul Cloşcă, trimis în judecată pentru luare de mită

0

Comisarul Iulian Ioan Cloşcă, din cadrul Biroului Rutier Roman, a fost pus sub acuzare de către DNA, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită.

42 de şoferi – lăsaţi fără permise

0

La iniţiativa Serviciului Rutier, pe DN 2 (E 85), s-a desfăşurat o amplă acţiune, în sistem integrat, în colaborare cu poliţiştii rutieri din Suceava şi Iaşi, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Curţi inundate şi arbori rupţi de furtună

0

Precipitaţiile căzute în după-amiaza de 29 iunie, când judeţul s-a aflat sub Cod Roşu, au dus la inundarea mai multor curţi.

Abia reparat, drumul spre Bisericani o ia din nou la vale

0

Şefii judeţului şi constructorii care execută proiectele acestora ar fi, probabil, nişte excelenţi edili în Sahara, Peninsula Arabică sau în orice alte zone deşertice ale lumii.

Găsit spânzurat

0

În seara de 28 iunie, un tânăr de 28 de ani, din comuna Pipirig, a fost găsit spânzurat în pădurea de la marginea localităţii, după ce a plecat de acasă pe fondul unei depresii mai vechi.

Tinere căutate de poliţişti

0

Oamenii legii încearcă să dea de urma a trei tinere care, weekendul trecut, au dispărut de la domiciliu.

Pe locul al şaptelea, în ţară, la numărul de persoane depistate cu Covid-19

0

Judeţul nostru a coborât până pe locul al şaptelea în statisticile care evidenţiază numărul de persoane depistate pozitive la infectarea cu Covid-19, la nivel naţional.

Şi-a rupt mâna pe Ceahlău

0

Un băcăuan, în vârstă de 30 de ani, s-a accidentat în masivul Ceahlău, în timp ce urca pe traseul Izvoru Muntelui – Piatra cu Apă – Cabana Dochia.

Poliţiştii nemţeni, controale în Harghita

0

Timp de o săptămână, poliţiştii din judeţul nostru, specializaţi în protecţia fondului forestier şi piscicol, alături de colegii lor din Maramureş, Braşov, Alba, Bistriţa Năsăud, Mureş, Covasna şi Vrancea, au acţionat în judeţul Harghita, verificând dacă agenţii economici care manipulează lemn respectă dispoziţiile legale în ceea ce priveşte achiziţia, depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialelor lemnoase.

Dispărut în Siret

0

Un bărbat de 34 de ani, din satul Rediu (al comunei Bâra), a căzut în apa râului Siret, în seara de 25 iunie, în zona Rotunda/Doljeşti. Omul se dusese cu căruţa să adune nişte pietre de pe marginea râului, s-a propiat prea tare de mal, în condiţiile în care apa este învolburată din cauza precipitaţiilor căzute în ultima perioadă, şi a alunecat.

Accident la Castelul de Apă

0

Neatenţia în conducere a dus la producerea unui accident, în după-amiaza de 24 iunie, pe E 85, în zona Castelului de Apă (municipiul Roman), la ieşirea către judeţul Iaşi.