20.3 C
Piatra Neamt
luni, septembrie 21, 2020
Acasă Blog

Cioban mort sub roata unui camion

0

În dimineaţa de 19 septembrie, pe strada Păstrăvului din municipiul Piatra-Neamţ, în zona Ocol, a avut loc un accident rutier soldat cu moartea unui localnic de 66 de ani.

Vacă blocată pe calea ferată

0

Pompierii pietreni au intervenit, în după-amiaza de 18 septembrie, pe la ora 17, pentru degajarea unei bovine rămasă blocată pe linia CFR, în zona benzinăriei din Piaţa mare a municipiului Piatra-Neamţ.

Captură de ţigări de contrabandă la Răuceşti

0

Vineri dimineaţă (18 septembrie), poliţiştii Secţiei Rurale Târgu-Neamţ, sub coordonarea unui procuror, au descins la locuinţa unui bărbat în vârstă de 56 de ani, din satul Oglinzi (al comunei Răuceşti), bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Femeie accidentată, pe trotuar, de un şofer beat

0

O femeie în vârstă de 61 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost călcată de o maşină, în seara de 17 septembrie, în timp ce mergea pe trotuarul Aleii Ulmilor, în cartierul Dărmăneşti al urbei de sub Pietricica.

Marinar salvat de la înec de scafandrii nemţeni

0

Un bucureştean în vârstă de 32 de ani, care se plimba cu o ambarcaţiune pe Marea Neagră, în zona Constanţa, a fost salvat de la moarte de trei scafandri din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) „Petrodava“, aflaţi în misiune pe litoral.

Explozie la o casă în zona Şcolilor Normale

0

Doi soţi, în vârstă de 80 şi 81 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, s-au ales cu arsuri uşoare pe faţă şi mâini, ieri dimineaţă, după ce în bucătăria casei lor (situată pe strada Boboteni, în zona Şcolilor Normale) a avut loc o explozie.

Trei răniţi în două accidente

0

Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui accident, în după-amiaza de 15 septembrie, pe la ora 17, în comuna Războieni.

S-a răsturnat camionul cu bere

0

În seara de 14 septembrie, şoferul unui TIR încărcat cu bere, care circula către oraşul Târgu-Neamţ, a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei, la intrarea în satul Petru Vodă (al comunei Poiana Teiului), iar autotrenul s-a răsturnat.

Accident la Staţia de Salvare

0

Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui accident rutier, în după-amiaza de 13 septembrie, pe strada Dimitrie Leonida, în zona Staţiei de Salvare din municipiul Piatra-Neamţ.

Intoxicaţi cu ciuperci

0

Trei nemţeni au ajuns, în intervalul 13-14 septembrie, la spital, după ce au consumat ciuperci culese din pădure.

Patru ore de luptă cu flăcările la Dulceşti

0

Din cauza unui coş de fum deteriorat, în după-amiaza de 12 septembrie, a izbucnit un violent incendiula o casă din satul Corhana (al comunei Dulceşti).

Apartament în flăcări

0

În după-amiaza de 11septembrie, din cauza unei candele, a izbucnit un incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc de pe Aleea Tudor Vladimirescu, din municipiul Roman. Alarma s-a dat pe la ora 13.30, iar la locul evenimentului au intervenit pompierii cu două autospeciale pentru stingere, descarcerarea, o autospecială de salvare de la înălţime şi două ambulanţe SMURD.

La ajungerea forţelor, incendiul se manifesta în bucătărie, cu degajări mari de fum. Până să vină pompierii, proprietarul a ieşit din locuinţă şi a fost preluat de paramedicii care l-au transportat la unitatea de Primire a Urgenţelor. „Pompierii au evacuat 12 persoane,  dintre care trei fiind transportate la spital. După localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au evacuat fumul de pe casa scării cu ajutorul motoventilatorului. Au ars bunurile materiale din bucătărie,  documente de identitate şi de proprietate şi au fost deteriorate bunuri din locuinţă“, a declarat sublocotenentul Irina Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Ju-deţean pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“.

(Mihai SAVA)