Acasă Blog

Crimă între boschetari în cartierul Mărăţei

0

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, provenit din rândul celor fără adăpost, a fost ucis de un alt vagabond, în noaptea de 2 spre 3 mai.

Scandal între ţiganii din Văleni 2

0

Mai mulţi etnici care locuiesc în anexa Văleni 2 a municipiului Piatra-Neamţ s-au luat la ceartă, în ziua de 2 mai, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, iar pentru potolirea scandalului a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

Hoţ dat în urmărire, prins de un poliţist aflat în timpul liber

0

Un poliţist de ordine publică, aflat în timpul liber, a observat, în ziua de 27 aprilie, un băcăuan în vârstă de 24 de ani, dat în urmărire naţională, care se afla într-un supermarket din municipiul Piatra-Neamţ.

Daruri pentru veteranii de război

0

Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Veteranilor de Război – 29 Aprilie“, Ministerul Apărării Naţionale organizează campania „Alături de Veterani“, în parteneriat cu Asociaţia „Alături de eroi „, împreună cu mediul de afaceri şi societatea civilă.

60.000 de lei amendă pentru un depozit ilegal de deşeuri

0

Un cetăţean din comuna Bodeşti s-a apucat să adune, probabil pentru a le revinde, tot felul de deşeuri reciclabile – ambalaje de hârtie şi carton, ambalaje de material plastic, deşeuri de sticlă.

A plecat din izolare să se spovedească: amendă 5.000 de lei

0

Venit în judeţul nostru ca să se spovedeasc la duhovnicul de care aparţine, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Suceava, a fost sancţionat contravenţional de poliţişti, pentru că a ieşit din izolare.

Monument în Parcul Central din Piatra-Neamţ

1

La iniţiativa Protopopiatului Piatra-Neamţ, care şi-a asumat paternitatea acestui proiect, Primăria Piatra-Neamţ va amplasa, în Piaţa Ştefan cel Mare din municipiu, un monument care să aminească de martiriul credincioşilor închişi în temniţele comuniste.

Statul a mai angajat 4.000 de bugetari în numai două luni

0

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a atins în februarie 1.253.454, după ce în primele două luni ale acestui an, primele din mandatul noului guvern, statul, autorităţi centrale şi locale, a adăugat cca 3.830 de angajaţi.

Mărturii de la petrecerile cu droguri

0

Dosarul celor zece arestaţi pentru trafic şi consum de droguri în Chaplin’s Pub şi Jazz Caffe scoate la iveală amploarea fenomenului infracţional, prin declaraţiile date de mai multe persoane (cu calitatea de martori) care au participat la petrecerile din cele două cluburi pietrene.

În dosarul petrecerilor pe timp de pandemie, poliţiştii sub acoperire au cumpărat droguri de şapte ori

0

Ca să probeze activitatea infracţională a celor arestaţi în cazul eptrecerilor cu droguri care se ţineau, aproape în fiecare weekend, la Chaplin’s Pub şi clubul Jazz Caffe, cluburile administrate de Cristian Valentin Dobrea şi Constantin Cuejdianu), DIICOT a trimis mai mulţi poliţişti sub acoperire, pe care i-a autorizat să cumpere stupefiante.

Accident cu trei maşini la Timişeşti

0

Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui accident rutier, în după-amiaza de 21 aprilie, în satul Dumbrava, din comuna Timişeşti.

Patronul de la Chaplin’s Pub aduna banii pentru droguri, cel de la Jazz Caffe le dădea clienţilor cocaină pe farfurii

0

Referatul DIICOT în baza căruia s-a decis arestarea preventivă a patronilor de la cublurile pietrene Chaplin’s Pub şi Jazz Caffe (ex-Tonique) dezvăluie cum acţionau patronii celor două localuri, de la cine luau drogurile şi cum se organizau petrecerile, la adăpost de ochii curioşilor, aproape în fiecare weekend.