Acasă Blog

Comisarul-şef Oşoianu, noul comandant al Poliţiei

0

Începând cu data de 2 martie, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul-şef Mihai Iulian Oşoianu a fost împuternicit la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), pe o perioadă de trei luni.

Restricţii de acces, la o primărie. Edilul este confirmat pozitiv Covid

0

Nicolae Sălăgean, primarul Bicazului, a fost confirmat pozitiv la infectarea cu SARS-CoV-2.

Poliţişti locali, transformaţi în „sectorişti“

0

Cetăţenii care vor să anunţe anumite nereguli poliţiştilor locali pietreni au, de luna aceasta, cinci puncte fixe în care pot depune sesizări.

Cămin de bătrâni verificat, din ordinul prefectului

0

Apariţia, în spaţiul public, a unor informaţii privind presupuse grave carenţe de funcţionare a unui cămin de bătrâni (privat) din comuna Dumbrava Roşie a provocat intervenţia prefectului George Lazăr – care a dispus mai multor instituţii să facă verificări la sediul respectivului centru.

Lebădă salvată de pe lacul Bâtca Doamnei

0

O lebădă care, weekendul trecut, a rămas blocată pe lacul Bâtca Doamnei, a fost salvată de agenţii Biroului judeţean al Poliţiei Animalelor, după ce un cetăţean a văzut-o şi a sunat la 112.

Recensământ de probă la Piatra-Neamţ şi Gârcina

0

În perioada 10-31 martie, în municipiul Piatra-Neamţ şi în comuna Gârcina se va desfăşura un recensământ de probă, în perspectiva pregătiroo Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor din 2022.

14.000 de nemţeni infectaţi cu Covid-19, de la debutul pandemiei

0

Ieri, rata de infectare cu Covid-19, la nivel judeţean, era de 1,1 cazuri, la mia de locuitori, după ce în weekend au fost confirmate alte 83 de cazuri noi de coronaviroză.

Adolescent dispărut

0

Georgian Fabian Roman, un adolescent în vârstă de 17 ani, din satul Miron Costin (al comunei Trifeşti), a fost dat în urmărire naţională de Inspectoratul General al Poliţiei Române după ce, în ziua de 26 februarie, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Accident provocat de un bursuc

0

Vineri dimineaţă (26 februarie), pe la ora 10.30, a avut loc un accident rutier pe drumul naţional dintre municipiile Piatra-Neamţ şi Roman, în afara comunei Girov, din cauza unui… bursuc.

Aţi văzut-o?

0

O adolescentă în vârstă de 17 ani, internată în Centrul de Plasament „Ion Creangă“ din municipiul Piatra-Neamţ, este căutată de poliţişti după ce, în ziua de 25 februarie, a plecat din respectiva unitate, fără bilet de voie, şi nu a mai revenit.

Dispărut fără urmă

0

Adrian Solomon, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din satul Nemţişor (al comunei Vânători-Neamţ), a fost dat în urmărire naţională de Inspectoratul General al Poliţiei Române după ce, la sfârşitul lunii iunie a anului trecut, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Andrei Tilea îl va înlocui pe Cristian Sauciuc în Consiliul Local

0

Ieri, într-o şedinţă online, consilierii locali au votat un proiect de hotărâre privind „încetarea de dept a mandatului“ lui Cristian Sauciuc – alesul din partea PMP, care şi-a dat demisia cu numai 25 de minute înaintea şedinţei de consiliu local din 19 februarie, în încercarea de a bloca alegerea viceprimarului Marius Irimia.