8.4 C
Piatra Neamt
sâmbătă, octombrie 19, 2019
Acasă Blog

Garaj aprins

0

Din cauza executării unei suduri fără respectarea normelor de lucru specifice, ieri dimineaţă, a izbucnit un incendiu la un garaj amplasat între blocurile de pe strada Dr. Felix, în municipiul Roman.

Razii la calea ferată

0

Ieri, între orele 6-10 şi 16-18, poliţiştii Serviciului Transporturi, în colaborare cu agenţiii rutieri şi de ordine publică, alături de jandarmi, au acţionat pentru prevenirea evenimen-telor produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Fostul şef al Fiscului, condamnat la închisoare cu suspendare

0

Curtea de Apel Bacău l-a condamnat, recent, pe fostul şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Piatra-Neamţ, la şase luni de închisoare, cu suspendare, pentru „folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane (fost conflict de interese) în formă continuată“.

Tractorist arestat domiciliar

0

Judecătoria Roman a dispus arestarea la domiciliu a bărbatului, în vârstă de 42 de ani, din satul Miron Costin (al comunei Trifeşti), care a provocat accidentul petrecut luni seara, pe DC 94, în localitatea natală.

Şase amenzi pentru folosirea telefonului mobil

0

Weekendul trecut, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză precum şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe psihoactive.

Impact auto cu o semănătoare

0

Luni seară (14 octombrie), pe DC 94, în satul Miron Costin (al comunei Trifeşti) a avut loc un grav accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane.

Diplome anulate pentru absolvenţii şpăgari de la postliceală

1

Magistraţii Tribunalului au dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, anularea certificatelor de absolvire a Şcolii Postliceale Sanitare Piatra-Neamţ, pentru mai multe persoane condamnate definitiv în dosarul şpăgilor de la această unitate educaţională.

Şantaj sexual cu 5.000 de euro

0

Un romaşcan în vârstă de 30 de ani şi o ieşeancă de 25 de ani au fost reţinuţi de poliţişti, la sfârşitul săptămânii trecute, şi ulterior plasaţi sub control judiciar, pentru şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire.

NICOLAE FLEISSIG – vibraţii

0

Îl văd a doua oară de foarte aproape, la Bacău, cu prilejul expoziţiei simpozionului de sculptură „Albastru”;

Accident la Trifeşti

0

Viteza neadaptată la condiţiile de drum a dus la producerea unui accident rutier, în după-amiaza de 12 octombrie, la ieşirea din comuna Trifeşti.

Patru contrabandişti de ţigări – arestaţi

0

După descinderile făcute, săptămâna trecută, în Piaţa Centrală din municipiul Piatra-Neamţ, în urma cărora şapte persoane (cu vârste între 21 şi 53 de ani) au fost reţinute pentru contrabandă cu ţigări şi constituire a unui grup infracţional organizat, patru dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv de Tribunal.

Nou-născut aruncat la gunoi

0

Joi după-amiază, un om fără adăpost care căuta prin gunoaie, la tomberoanele blocurilor de pe strada Iulian Antonescu (zona depozitului Altex din cartierul 1 Mai al municipiului Piatra-Neamţ) a descoperit cadavrul unui bebeluş, într-o pungă.