16.1 C
Piatra Neamt
vineri, octombrie 22, 2021
Acasă Blog

Cinci percheziţii şi cinci persoane reţinute

0

Poliţiştii nemţeni împreună cu procurorii DIICOT au descins miercuri la mai multe ladrese din Piatra-Neamţ, unde bănuiau că locuiesc persoane ce se ocupă cu traficul de droguri de risc şi de mare risc.

Incendiu devastator stârnit din joacă

0

Jocul copiilor cu focul a dus la incendierea unei case din Răuceşti, care a ars cu tot cu bunurile din interior şi cu un depozit de furaje.

Semafoarele din „intersecţia morţii“ au devenit independente energetic

0

Devenite celebre şi subiect de bancuri în întreaga ţară, după ce proprietarul barului de la care erau alimentate le-a decuplat de la reţeaua proprie de energie electrică – în două rânduri, chiar – semafoarele din intersecţia de la Căciuleşti şi-au căpătat… independenţa energetică.

Accident pe E 85. Viaţă salvată de doi pompieri aflaţi în timpul liber

0

Viaţa unui bătrân de 73 de ani a fost salvată de doi pompieri aflaţi în timpul liber, care au fost, involuntar, martori ai unui accident rutier.

Autostrada „Unirii“ A8: Traseul final stabilit pentru tronsonul Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni

0

Autostrada „Unirii“ A8, tronsonul Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni va avea o lungime de circa 92,3 km, faţă de cei aproape 95 de km cum era în varianta revizuită a SF-ului din 2011.

Motociclist accidentat la Tupilaţi

0

Un tânăr din Piatra-Neamţ a fost la un pas să-şi piardă viaţa duminică seara, pe drumul judeţean 208 G, în apropiere de Tupilaţi.

Dhaulagiri, al şaptelea optmiar cucerit de pietreanul Adrian Laza

0

Alpinistul pietrean Adrian Laza a ajuns şi pe vârful himalayan Dhaulagiri (8.167 metri). Succesul a fost izbutit vineri, 15 octombrie, la ora 5.30 a Nepalului.

Accident cu o ambulanţă, la ieşirea din oraş

0

O ambulanţă ce se deplasa spre o solicitare joi seara a intrat în plin într-o maşină, fiind nevoită să abandoneze cursa.

A plecat de acasă şi nu s-a mai întors

0

Lăcrămioara Anastasiei, o femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Războieni, a fost dată dispărută, după ce joi sera, în jurul orei 21.30, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Ţigări de contrabandă la Vânători-Neamţ şi Răuceşti

0

Porniţi pe urmele contrabandiştilor de ţigări, poliţiştii nemţeni coordonaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ au descins, ieri, în cinci locaţii din comunele Răuceşti şi Vânători-Neamţ, unde existau suspiciuni că s-ar adăposti indivizi ce se ocupă cu contrabandă cu produse supuse accizării.

A dispărut

0

O fată de 16 ani, înaltă de 1,62 metri, 72 de kilograme, cu păr castaniu, lung, şi ochi căprui, a fost dată dispărută, după ce a plecat miercuri de la centrul din Piatra-Neamţ unde era instituţionalizată, şi nu a mai revenit.