14.5 C
Piatra Neamt
marți, aprilie 23, 2019
Acasă Blog

Autoturism în flăcări

0

Ieri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică, un autovehicul parcat în faţa mall-ului Shopping City din municipiul Piatra-Neamţ a luat foc.

OAMENI, POVEŞTI, mici ISTORII (Hârtia şi o peliculă alb-negru de 8 mm)

0

Ploua tandru, ploua frumos şi, vai, a început vântul, puternic şi de nepototolit.

Şase străzi din Piatra-Neamţ, fără apă

0

O nouă problemă apărută la reţeaua de distribuţie a apei potabile, care nu poate fi rezolvată cu presiune pe conducte, a dus la sistarea apei pe mai multe străzi din Piatra-Neamţ.

Florarii traficanţi de droguri, trimişi în judecată

0

Diicot a finalizat ancheta şi, la sfârşitul săptămânii trecute, a remis Tribunalului Rechizitoriul prin care se cere tragerea la răspundere a şapte aindivizi acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Metoda „Accidentul“, reinventată

0

Escrocii au îmbunătăţit metoda „Accidentul“, folosind alte tehnici pentru a-i induce în eroare pe naivi, după cum atrage atenţia Poliţia, într-un comunicat de presă.

Hârburile Poliţiei

1
IM000058.JPG

Din întregul parc auto al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), câteva zeci de maşini sunt extrem de vechi şi au probleme tehnice; acestea necesitând periodic reparaţii.

Captură de ţigări de contrabandă

0

Poliţiştii Secţiei Rurale Săbăoani au făcut, în ziua de 17 aprilie, două percheziţii domiciliare în comuna Cordun, ocazie cu care au confiscat mai multe ţigări de contrabandă şi pachete cu cafea fără acte de provenienţă.

Risc de incendii la Înviere

0

Dat fiind faptul că, în perioada sfintelor Sărbători de Paşte, credincioşii catolici şi ortodocşi se vor afla în lăcaşurile de cult, pentru a primi lumina Învierii Domnului, pompierii recomandă populaţiei, dar şi slujitorilor bisericilor, respectarea mai multor măsuri privind apărarea împotriva incendiilor.

11 ambulanţe noi

0

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) va primi, luna viitoare, 11 maşini noi.

Oferte educaţionale cu miros de mâncare

0

Zona food court din incinta Shopping City Piatra-Neamţ a găzduit, ieri, între orele 11.00 şi 15.00, ediţia a paisprezecea a Târgului „Oferta Educaţională“, manifestare care reuneşte, după cum însăşi titulatura o sugerează, ofertele şcolare ale colegiilor şi liceelor pentru viitorii absolvenţi de gimnaziu.

Maşini furate, scufundate în canalul Bistriţei

0

Două autoturisme, care fuseseră sustrase de trei tineri, în luna martie, din curtea unei societăţi comerciale, au fost recuperate de pompieri, în după-  amiaza de 15 aprilie, din canalul de aducţiune al râului Bistriţa, în zona gropii de gunoi a municipiului Piatra-Neamţ, unde fuseseră scufundate de hoţi.

Fostul şef al vânătorilor, condamnat la închisoare

0

Toader Roca, fostul şef al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pecarilor Sportivi (AJVPS), a fost condamnat, la sfârşitul săptămânii trecute, de Judecătoria Piatra-Neamţ, la un an şi opt luni de închisoare, cu suspendare (pe un termen de încercare de doi ani), pentru delapidare şi gestiune frauduloasă în formă continuată.