Acasă Blog

Fostul episcop al Huşilor, „săltat“ de Poliţie de la Mănăstirea Văratec

0

Corneliu Bârlădeanu, fostul episcop al Huşilor, a fost reţinut, în ziua de 21 mai, de poliţiştii ieşeni, fiind preluat de la Mănăstirea Văratec (din comuna Agapia), după ce pe numele lui s-a emis o ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor.

Victimele SARS-CoV-2: Două decese şi patru cazuri noi de infectare

0

Ieri, autorităţile au anunţat încă două noi decese în rândul nemţenilor cu boli cronice, care au fost depistaţi pozitivi la infecţia cu noul coronavirus.

Opt membri ai clanului „Capră“ au fost arestaţi

0

Tribunalul a dispus, în seara de 20 mai, după o dezbatere de peste cinci ore, arestarea preventivă a opt dintre membrii clanului „Capră“.

Accident, cu trei victime, la Bălţăteşti

0

Miercuri dimineaţă (20 mai), în comuna Bălţăteşti a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane.

Atacul ciorilor, la Dochia

1

Sute de ciori s-au aciuat, de-o bucată de vreme, în centrul comunei Dochia – de unde pornesc, în fiecare zi, în căutare de hrană pe terenurile localnicilor.

16 indivizi din clanul „Capră“, reţinuţi de DIICOT

0

Ieri dimineaţă, procurorii DIICOT au făcut şase percheziţii în mai multe localităţi din judeţ (comuna Dumbrava Roşie, cartierul Văleni), într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de camătă, perceperea unor taxe de protecţie şi şantaj.

Braconieri prinşi pe lacul „Izvoru Muntelui“

0

Sâmbăta trecută (16 mai), poliţiştii Biroului Judeţean de Transporturi au acţionat în zona limitrofă lacului de acumulare „Izvoru Muntelui“ pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.300 de lei.

Primarul Chitic: Se poate circula fără declaraţie pe o rază de 30 de kilometri în jurul municipiului

0

Duminică dimineaţă primarul Dragoş Chitic aduce o veste bună pietrenilor care intenţionează să iasă din municipiul reşedinţă de judeţ (în aşa-numita „zonă metropolitană“), dar nu sunt siguri dacă pot face acest lucru fără a completa în prealabil o declaraţie pe propria răspundere.

A furat, pe bucăţi, o locomotivă

0

Fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru furt calificat, pietreanul Ionuţ Lucian Pancu, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în satul Turtureşti (al comunei Girov), a fost dat în urmărire naţională de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), întrucât se sustrage de la executarea pedepsei.

Pisică salvată de jandarmi

0

Vineri dimineaţă (15 mai), un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ), aflat în patrulare, a intervenit pentru a salva o pisică ajunsă, nu se ştie cum, în vârful unui stâlp de susţinere a reţelei electrice, din curtea unei firme pietrene.

Ogor „exploziv“

0

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Roman, a descoperit un proiectil perforant trasor (de calibrul 75 mm), în după-amiaza de 13 mai, în timp ce îşi ara ogorul.

Şi-a incendiat propria locuinţă

0

O femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Crăcăoani, şi-a dat foc propriei case, în după-amiaza de 13 mai, din motive care urmează să fie stabilite de poliţişti.