23.2 C
Piatra Neamt
vineri, august 23, 2019
Acasă Blog

Preţul apei nu se măreşte

0

Miercuri, 15 august, a avut loc şedinţa Asociaţiei de Dezvoltare Comunitară „Aqua Neamţ“, compusă din reprezentanţi ai tuturor primăriilor din judeţ, în cadrul căreia s-a supus la vot solicitarea Companiei ApaServ de a majora preţul apei potabile cu 25% şi a setrviciului de canalizare cu 8%.

A apărut o nouă metodă de înşelăciune: amenda lăsată pe geamul maşinii

0

Falsa amendă pentru parcare, metoda nouă de înşelăciune.

Tamponare în Mărăţei

0

Neacordarea de prioritate a dus la producerea unei coliziuni auto, în după-amiaza de 14 august, la intersecţia străzii Lămâiţei şi bulevardul Traian, în cartierul Mărăţei al municipiului Piatra-Neamţ.

Maşină în flăcări

0

Joi după-amiază, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică, a izbucnit un incendiu la un autoturism, pe DN 15, în comuna Dumbrava Roşie (zona fabricii de mobilă).

Accident cu două victime în intersecţia de la Girov

0

Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui accident rutier, ieri dimineaţă, în intersecţia din comuna Girov.

Condamnat prins după şapte ani

0

Marţi (13 august), poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, în Alexandru cel Bun, un băcăuan în vârstă de 50 de ani condamnat de Tribunalul Vrancea la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu.

Gospodărie inundată cu pierderile ApaServ

0

O avarie produsă la magistrala de apă, în comuna Alexandru cel Bun, a adus la disperare o familie care s-a trezit cu tot tot subsolul casei inundat şi curtea transormată în mlaştină.

Un pietrean a provocat un accident la Bistriţa Năsăud

0

Venit acasă din Italia, în concediu, un pietrean în vârstă de 48 de ani a provocat un accident rutier, în după-amiaza de 11 august, în judeţul Bistriţa Năsăud.

La Preluci, sub zodia ploii

1

Ne pregătim să părăsim oraşul însorit şi pentru asta umplem la-ntâmplare „şoşonu’ lui Pit” (de la, chipurile…, schöne-schöne, alint pentru VW-ul Bon Jovi Limitierte Auflage) încărcat mereu şi haotic cu aparatură video, accesorii precum artişti, prieteni, provizii.

Căzut în Lacul Izvoru Muntelui

0

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din satul Chiriţeni (al comunei Hangu), s-a ales cu mai multe traumatisme, ieri după-amiază, când a căzut în Lacul Izvoru Muntelui, de la o înălţime de aproximativ cinci metri.

Bătuş arestat

0

Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus, în ziua de 11 august, arestarea preventivă a lui Mihai Şerban (în vârstă de 39 de ani, din comuna Crăcăoani), cel care, la sfârşitul săptămânii trecute,  l-a bătut pe pietreanul Vlad Chitoşcă (34 de ani) – fratele fotbalistului Sebastian Chitoşcă, fost jucător la FC Ceahlăul şi parte acum a lotului FCSB.

Maşină lovită de tren

0

Deaoarece nu a oprit la „Crucea Sf. Andrei“, un şofer constănţean a ajuns cu maşina în faţa trenului care circula pe relaţia Iaşi – Roman, în seara de 10 august, la trecerea la nivel cu calea ferată din satul Luţca (al comunei Sagna).