3.2 C
Piatra Neamt
luni, ianuarie 25, 2021
Acasă Blog

Accidente în serie

0

Două accidente de circulaţie s-au petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza nerespectării legislaţiei rutiere.

Hoţ urmărit internaţional – arestat

0

Curtea de Apel Bacău a dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, încarcerarea preventivă, pe o perioadă de 15 zile, a romaşcanului Rică Remus Cojocaru, în vârstă de 30 de ani, urmărit internaţional pentru comiterea infracţiunii de furt.

Accident, cu trei răniţi, produs de o şoferiţă începătoare

0

Neatenţia în conducere şi lipsa de experienţă la volan au dus la producerea unui grav accident rutier, în seara de 21 ianuarie, pe DJ 156A, în anexa Chintinici a oraşului Roznov (zona „Bălan“ – spre Ruseni).

Urmărit internaţional prins în Roman

0

În ziua de 21 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale l-au depistat, în municipiul Roman, pe localnicul Rică Remus Cojocaru, în vârstă de 30 de ani, urmărit internaţional.

Traficant de droguri – arestat

0

Ionuţ Corneliu Juncu (zis „John“), un pietrean în vârstă de 37 de ani, cu antecedente penale (a făcut închisoare pentru trafic de persoane), a fost arestat de Tribunal, în seara de 20 ianuarie, pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc.

Informare MUNICIPIUL PIATRA NEAMȚ

0

INFORMARE Aceasta informare este efectuată de MUNICIPIUL PIATRA NEAMȚ cu sediul în municipiul Piatra Neamț, strada Ștefan cel Mare nr. 6-8, cod poștal610101, telefon 0233/218991, email infopn@primariapn.ro, ce intenţionează săsolicite de la Administratia Bazinala de Apa Siret Bacau- Sistemul de Gospodarie aApelor Neamt aviz de gospodărire a apelor pentru investitia „PODEȚ STRADAGHEORGHE ASACHI, CARTIER VĂLENI, MUNICIPIUL PIATRA NEAMȚ”. Aceasta investiţie este : nouaCa rezultat al acestei activităţi nu vor rezulta ape uzate.Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr.107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc sa obţină informaţii suplimentare cu privire lasolicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz laadresa menţionată. Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii şi recomandări se potadresa solicitantului la adresa menţionată , la SISTEMUL DE GOSPODĂRIRE AAPELOR NEAMŢ, Piatra Neamţ, b-dul Dacia nr. 5A , tel. 0233/217177 , dupădata de 21.01.2021.

Şi-a incendiat casa

0

Un bărbat din comuna Borleşti şi-a dat foc la casă, în după-amiaza de 19 ianuarie, după ce s-a îmbătat şi s-a luat la ceartă cu soţia, de la un teren.

Firmă amendată cu 5.000 de lei pentru că a stricat o stradă

0

Poliţiştii locali pietreni s-au autosesizat cu privire la faptul că în ultima perioadă intervenţiile asupra carosabilului, realizate de diverse firme furnizoare de utilităţi, nu au fost duse la bun sfârşit, aşa cum prevăd Legea 50/1991.

Sugar mort în incendiu

0

Un bebeluş în vârstă de numai 5 luni a murit într-un incendiu, în după-amiaza de 18 ianuarie, în satul Băluşeşti (al comunei Icuşeşti).

Botez „spart“ de poliţişti

0

Poliţiştii Secţiei Rurale Gârcina au fost sesizaţi, în ziua de 17 ianuarie, despre faptul că într-o gospodărie din comuna Bodeşti se desfăşoară o petrecere prilejuită de un botez, la care participă mai mulţi invitaţi.