10 C
Piatra Neamt
duminică, noiembrie 17, 2019
Acasă Blog

O nouă avarie la ţevile de apă

0

Nu au trecut decât câteva ore de la reluarea furnizării apei potabile în Piatra-Neamţ după lucrările făcute de ApaServ la una dintre magistralele de aducţiune, că o nouă avarie a lăsat alte patru străzi „pe uscat“.

Accident la Vânători-Neamţ

0

Ieri dimineaţă, la Vânători-Neamţ s-a produs un accident în care au fost implicaţi un adolescent de 16 ani şi un bărbat de 48 de ani.

Vântul a lăsat 1.300 de gospodării fără curent

0

Nu mai puţin de 1.300 de familii au rămas fără curent electric din cauza rafalelor puternice de vânt care s-au abătut deasupra judeţului nostru miercuri, 13 noiembrie.

Teatru de vară la Târgu-Neamţ

1

Autorităţile locale din Târgu-Neamţ au planuri mari în ceea ce priveşte asigurarea condiţiilor de petrecere a timpului liber pentru locuitorii oraşului şi ai comunelor învecinate.

Se pregăteşte „terenul“ pentru cel de-al doilea tomograf

0

În zona Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean este, în prezent, un adevărat şantier.

Nemţean mort în Italia

0

Marius Dumitru Sava, un bărbat de 39 de ani, dintr-o comună limitrofă oraşului Târgu-Neamţ, a murit, luna trecută, în Italia, după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri încercând să repare o linie telefonică.

Bătrân dispărut

0

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei Rurale Săvineşti încearcă să dea de urma unui bătrân în vârstă de 80 de ani, din comuna Costişa, care a plecat de acasă pe 9 noiembrie şi de atunci nu a mai fost văzut.

nonnunquam VACUUM (I din X) (sau ceva despre Arta semnelor şi însemnelor pe Hârtie)

0

Ceea ce vedem şi auzim în fiecare zi a vieţilor noastre nu reprezintă nici pe departe Existenţa noastră, intimă, subtilă, unică, adâncă şi de nerecuperat în vreo formă.

Un nou succes pentru dansatorii de la CS Milady Piatra-Neamţ

0

La sfârşitul săptămânii trecute, pe plan intern s-au desfăşurat întrecerile unui nou concurs de dans sportiv înscris în calendarul competiţional 2019.

Miercuri, Piatra-Neamţ şi trei localităţile învecinate rămân fără apă

0

Magistralele de aducţiune a apei crează din nou probleme la Piatra-Neamţ şi în localităţile învecinate.

Al doilea spital care va folosi pontajul electronic

0

După Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ, şi la Spitalul Orăşenesc Bicaz a fost implementat sistemul de pontaj electronic al angajaţilor.

Bătrână arsă într-un incendiu

0

Din cauza jarului căzut din sobă, în seara de 9 noiembrie, a izbucnit un incendiu la o casă din comuna Borleşti, în care proprietara, o bătrână în vârstă de 89 de ani, s-a ales cu mai multe arsuri.