19.9 C
Piatra Neamt
vineri, iunie 21, 2019
Acasă Blog

Municipiul Piatra-Neamţ şi trei comune, lovite de inundaţii

0

Ploaia care a căzut cu putere miercuri seară a lăsat în urmă, din nou, pagube însemnate în municipiul Piatra-Neamţ.

Pedofilul din Dărmăneşti

0

O fetiţă în vârstă de 9 ani, din zona „Lenin“ (cartierul Dărmăneşti) a municipiului   Piatra-Neamţ, a fost agresată sexual, în după-amiaza de 18 iunie, de un localnic de 84 de ani.

În trap uşor către sine însăşi

0

O cunosc pe artistă din alte timpuri, dintr-o altă lume sau dintr-un loc situat în afara lumii aşa cum şi-o reprezintă cei mai mulţi dintre noi.

Aplicaţia „Rabla pentru electrocasnice“ s-a blocat imediat după pornire

0

Ieri dimineaţă, la ora 10.00, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a dat startul unei noi sesiuni de înscriere în Programul „Rabla pentru electrocasnice“.

Evaluare Naţională pe patul de spital

0

4.104 absolvenţi de gimnaziu din judeţul nostru au luat parte, ieri dimineaţă, în 115 şcoli din judeţ, la prima probă scrisă a Evaluării Naţionale – la Limba şi literatura română.

Salvare dificilă pe Ceahlău

0

O turistă din Germania, care a suferit o fractură la un picior în timp ce se afla într-o drumeţie pe Ceahlău, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost salvată de echipajele Salvamont Neamţ după o intervenţie care a durat aproape cinci ore.

Pericol de explozie în Făurei

0

Din cauza unui muncitor care a lăsat nesupravegheat un utilaj, în noaptea de 14 spre 15 iunie, pe la ora 3.30, a izbucnit un violent incendiu la o clădire în care a funcţionat o moară, în satul Budeşti (al comunei Făurei).

Accident la Taşca – TIR vs autoutilitară

0

Un spectaculos accident rutier, având în vedere gabaritul maşinilor implicate – un TIR şi o autoutilitară de tip platformă – a avut loc în joi seară, pe DN 12 C, în localitatea Taşca.

Infarct pe stadion

1

Un om de afaceri în vârstă de 51 de ani, din Piatra-Neamţ, a făcut infarct, joi seară, în timp ce alerga pe pista de atletism a Stadionului Ceahlăul.

Maşină răsturnată după tamponare

0

Joi după-amiază, în municipiul Piatra-Neamţ, a avut loc un eveniment rutier soldat cu răsturnarea unui autovehicul.

Şcolile din Icuşeşti zac nereabilitate

1

Patru dintre şcolile din comuna Icuşeşti – mai precis cele din satele Bătrâneşti, Mesteacăn, Rocna şi Spiridoneşti, care nu prea mai corespund unor standarde minimale de confort, ar fi trebuit să intre în reabilitare şi, după caz, extindere imediat după finalizarea cursurilor.

Pietrenii din centru rămân fără gaze naturale

0

Locuitorii de pe străzile Republicii, Decebal, Piaţa Ştefan cel Mare, Piaţa 22 Decembrie, Durăului, Calistrat Hogaş şi Alexandru cel Bun vor rămâne, astăzi, fără gaze naturale.