Acasă Economic Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

430
0
DISTRIBUIȚI

RO COM CENTRAL SA, titular al proiectului “Instalare centrală fotovoltaică şi pompe de căldură”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamţ, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare, pentru proiectul “Instalare centrală fotovoltaică şi pompe de căldură” propus a fi amplasat în judeţul Neamţ, Piatra Neamţ, Piaţa Petrodava, nr. 1-3, judeţul Neamţ.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamţ din Piaţa 22 Decembrie, nr. 5, Piatra Neamţ, jud. Neamţ, cod 610007, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.30 şi vineri, între orele 8.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.